Menumenuclose

Techneco Elga warmtepomp: de prijs

Bent u benieuwd naar de Techneco Elga warmtepomp en de prijs hiervan? Bij ENGIE kunt u de Techneco Elga warmtepomp tegen een aantrekkelijke prijs bestellen. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze lucht water warmtepomp, de prijs en de terugverdientijd ervan. De Techneco Elga is een hybride warmtepomp en werkt daarom samen met uw cv ketel. Door het invullen van onze warmtepompchecklist komt u erachter of uw woning geschikt is voor een warmtepomp.

Warmtepompchecklist

Waarom een Techneco Elga warmtepomp?

  • Hybride warmtepomp: werkt naast uw cv-ketel
  • Verwarmt uw woning en tapwater met warmte uit buitenlucht
  • Koelfunctie mogelijk bij vloerverwarming of lage temperatuur ventilator-convectoren

De prijs van een Elga warmtepomp

Wanneer u minder gas wilt verbruiken, maar u nog niet volledig van het gas af kunt, is een hybride warmtepomp een uitstekende oplossing. In uw besluit om een warmtepomp aan te schaffen zijn de kosten natuurlijk belangrijk. Wat u bij een Elga warmtepomp voor prijs kunt verwachten is verschillend. Aangezien het systeem op uw cv-ketel wordt aangesloten, kunt u ervoor kiezen uw huidige cv-ketel te behouden. De hybride warmtepomp zal dan, inclusief installatie, zo’n €4700 kosten. Is uw cv-ketel echter ook aan vervanging toe, dan kunt u een warmtepomp inclusief nieuwe ketel kopen. De prijs begint dan bij €6000. De terugverdientijd van de investering is gemiddeld 10 jaar.
hybride warmtepomp elga

Subsidie voor warmtepompen

ENGIE biedt de Elga lucht water warmtepomp tegen een aantrekkelijke prijs aan. Om de aanschaf van een hybride warmtepomp nog aantrekkelijker te maken, is er subsidie beschikbaar gesteld. Hierdoor valt uw investeringsbedrag een stuk lager uit. Voor de Techneco Elga is in 2018 €1700 subsidie beschikbaar.

Interesse in een warmtepomp van ENGIE?

Wilt u een Techneco Elga warmtepomp bij ENGIE kopen of wilt u eerst verschillende warmtepompen vergelijken met elkaar? Download het ENGIE Warmtepomp Magazine en doe de Warmtepompcheck, zodat wij u kunnen voorzien van een persoonlijk advies.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren