Menumenuclose

Daikin Altherma warmtepomp: de prijs

Bij ENGIE kunt u terecht voor een Daikin warmtepomp tegen een aantrekkelijke prijs. Wij leveren bijvoorbeeld de Daikin Altherma: een hybride lucht-water warmtepomp die de ideale keuze is wanneer uw huidige cv-ketel aan vervanging toe is. De Daikin Altherma is namelijk een warmtepomp en HR-ketel in één.

Waarom een Daikin Altherma warmtepomp?

  • Ideaal voor woningen die nog niet volledig van het gas af kunnen
  • Koelfunctie mogelijk bij aanwezigheid van vloerverwarming
  • Subsidie beschikbaar

De prijs van Daikin Altherma warmtepompen

Uw huidige cv-ketel is toe aan vervanging en u wilt overstappen op een hybride warmtepomp van Daikin. Maar wat kunt u bij de Daikin Altherma als prijs verwachten? Dit is goed om te weten, aangezien u hiermee kunt inschatten hoe lang de terugverdientijd is. Over het algemeen kunt u verwachten dat een hybride warmtepomp met cv-ketel, inclusief installatie, vanaf €6000 kost. Dit vergt een investering, maar hiervoor is gelukkig subsidie beschikbaar. Voor de Daikin Altherma liggen de subsidiebedragen in 2018 tussen de €1700 en €1900.

hybride warmtepomp daikin

Hoe snel verdient u de investering terug?

Bij de aanschaf van een Daikin warmtepomp wilt u natuurlijk meer dan de prijs weten. Misschien nog wel belangrijker is namelijk wat de warmtepomp uw oplevert: hoe snel verdient het systeem zichzelf terug? Voor hybride warmtepompen houden wij een terugverdientijd van 10 jaar aan, vanaf een huidig gasverbruik van 2000m³ per jaar. De terugverdientijd kunt u verkorten. Zo kan de terugverdientijd teruglopen tot 8 jaar als u meer dan 2000m³ gas verbruikt. Hoe hoger uw huidige verbruik is, hoe sneller u uw investering in een warmtepomp zult terugverdienen.

Kies voor een warmtepomp van ENGIE

Bij ENGIE kunt u terecht voor verschillende soorten warmtepompen, waaronder de Daikin Altherma. Hebt u interesse in een warmtepomp van ENGIE? Download het gratis ENGIE Warmtepomp Magazine en doe de Warmtepomp Check. Op deze manier voorzien wij u graag van persoonlijk advies.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren