Menumenuclose

Warmtepomp vergelijken

Bent u op zoek naar een warmtepomp om uw woning mee te verwarmen? Een verstandige keuze! In uw zoektocht naar de ideale warmtepomp komt u verschillende uitvoeringen tegen. Maar welke sluit het beste aan op uw woning en wensen? Op deze pagina kunt u de verschillende ENGIE warmtepompen vergelijken. Zo kunt u gemakkelijk ontdekken wat de beste warmtepomp voor u is.


Wilt u ook:

  • Lagere energiekosten
  • Geen of minder gasverbruik
  • Aantrekkelijke subsidiemogelijkheden
  • Comfortabele warmte door uw gehele woning
Bekijk welke warmtepomp bij u past!

Soorten warmtepompen

Er zijn drie verschillende soorten warmtepompen waaruit u kunt kiezen: de ventilatiewarmtepomp, de lucht/water warmtepomp en de all-electric warmtepomp. ENGIE biedt de eerste twee opties aan, die beide juist geschikt zijn voor toepassing in bestaande woningen. Wilt u de warmtepompen vergelijken, bekijk dan de informatie per soort in het overzicht hieronder.

Wat kost een warmtepomp?

Wanneer u een warmtepomp gaat kopen, is het belangrijk om warmtepompen te vergelijken op bijvoorbeeld vermogenlevensduur en prijs. Het voordeligst zijn hybride warmtepompen. De aanschaf en installatie hiervan kost zo’n €4700, als u geen nieuwe cv-ketel koopt. Wilt u een oplossing waarbij een nieuwe cv-ketel inbegrepen zit? Dan begint de prijs bij €6000. Een warmtepomp vergt dus een investering, maar hiervoor is subsidie beschikbaar gesteld. Hiermee beperkt u het investeringsbedrag. Daarnaast verkort u de terugverdientijd van gemiddeld 10 jaar.

Meer weten over onze warmtepompen?

Wilt u meer informatie over onze warmtepompen, om ze te vergelijken of om te ontdekken welke warmtepomp voor uw woning geschikt is? Download het gratis ENGIE Warmtepomp Magazine! Doe na het lezen de warmtepompcheck. Aan de hand van uw antwoorden kunnen wij u voorzien van een advies op maat over de mogelijkheden van een warmtepomp in uw woning.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren