Menumenuclose

Wat is de prijs van een warmtepomp?

De prijs van een warmtepomp

Er zijn verschillende soorten warmtepompen, met elk een verschillende prijs. Om de juiste keuze te maken, is het handig om te weten welke kosten bij welke warmtepomp horen. ENGIE levert warmtepompen tegen een aantrekkelijke prijs. Onze warmtepompen kunnen in een hybride opstelling gebruikt worden. Dit betekent dat ze samenwerken met uw cv-ketel: ideaal voor woningen die nog niet volledig van het gas afkunnen. 

Wilt u ook:

  • Lager gasverbruik én lagere energiekosten
  • Aantrekkelijke subsidiemogelijkheden
  • Comfortabele warmte door uw gehele woning

Doe de warmtepompcheck!

Onze warmtepompen

Wanneer u zich al enigszins heeft verdiept in warmtepompen, weet u dat er verschillende soorten systemen op de markt zijn. Ook hybride warmtepompen zijn er in een aantal verschillende vormen. Het belangrijkste verschil zit hierbij in de bron die de pomp gebruikt om warmte uit op te wekken. ENGIE levert lucht/water warmtepompen en ventilatiewarmtepompen. Een lucht/water warmtepomp verwarmt uw woning en tapwater met warmte uit de buitenlucht. Een ventilatiewarmtepomp zorgt tegelijkertijd voor de ventilatie huis en de verwarming van uw woonruimte en tapwater.

Subsidies op de aanschaf van een warmtepomp

Op de aanschaf van een warmtepomp is subsidie beschikbaar gesteld door de overheid. Hiermee verlaagt u de investering en verkort u de terugverdientijd aanzienlijk. Gemiddeld moet u bij een hybride warmtepomp denken aan een subsidie van €1.500,- tot €2.000,- 

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren