Menumenuclose

Hybride warmtepomp: de prijs

Een hybride warmtepomp is één van de gemakkelijkste en goedkoopste manieren om uw gasverbruik te verminderen. Wanneer u wilt overstappen op een hybride warmtepomp, wilt u natuurlijk weten welk kostenplaatje hieraan verbonden is. Van een hybride warmtepomp is de prijs echter niet precies te zeggen, omdat er verschillende systemen te koop zijn. Bekijk hieronder de gemiddelde prijzen van ENGIE hybride warmtepompen.

Ons aanbod aan hybride oplossingen

Hybride warmtepomp met nieuwe cv-ketel

Wanneer u kiest voor een warmtepomp in hybride opstelling, werkt de warmtepomp samen met uw cv-ketel. Van een hybride warmtepomp is de prijs dan ook grotendeels afhankelijk van uw keuze om wel of geen nieuwe cv-ketel bij uw warmtepomp te kopen. Wanneer ook uw cv-ketel aan vervanging toe is, is het verstandig een nieuwe bij uw warmtepomp te kopen. U weet dan zeker dat de combinatie van uw nieuwe cv-ketel en uw warmtepomp de juiste is. Koopt u een warmtepomp met nieuwe cv-ketel, dan kost dit vanaf €6000 inclusief installatie.

Hybride warmtepomp zonder nieuwe cv-ketel

Uiteraard kunt u ook een warmtepomp laten installeren als u nog een goed werkende cv-ketel in gebruik hebt. Wanneer u een geschikte cv-ketel in huis hebt, kan de warmtepomp hier gewoon op worden aangesloten. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten: een hybride warmtepomp zonder nieuwe cv-ketel kost u namelijk ongeveer €4700 inclusief installatie.

Is uw woning geschikt voor een hybride warmtepomp?

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een hybride warmtepomp en de prijs hiervan? Download gratis het ENGIE Warmtepomp Magazine. In dit digitale magazine leest u alles over de werking, de kosten, installatie en opbrengsten van onze warmtepompen. Hebt u vragen over onze warmtepompen, neem dan gerust contact op. Onze klantenservice helpt u graag verder!

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren