Menumenuclose

Advies over warmtepompen nodig?

U wilt uw gasverbruik verlagen of uw woning verwarmen op een meer milieuvriendelijke manier. Een (hybride) warmtepomp biedt dan een uitstekende uitkomst! ENGIE helpt u graag bij het kiezen van de het juiste systeem voor uw woning. Wij geven u advies over welke warmtepomp het beste bij uw woning past. Vervolgens leveren wij het systeem en verzorgen wij de installatie. Nog niet toe aan een adviesgesprek? Op engie-energie.nl vindt u alle benodige informatie om u goed te verdiepen in warmtepompen.

Voor welke warmtepomp is mijn woning geschikt?

Besparen op gas begint natuurlijk met goede isolatie. Is uw woning goed geïsoleerd, dan kunt u overstappen op een hybride warmtepomp. Het voordeel van deze hybride systemen is dat deze gemakkelijk te installeren zijn in de meeste bestaande woningen. Hieronder vindt u een overzicht van onze warmtepompen en de eigenschappen ervan.

Alles wat u moet weten over warmtepompen

Voordat u overgaat tot aanschaf van een warmtepomp, begrijpen wij dat u eerst goed wilt weten wat een warmtepomp precies is, hoe deze werkt, wat het systeem kost, hoe snel u de investering terugverdient, en meer. Wij hebben al deze informatie gebundeld in ons handige Warmtepomp Magazine. Hierin kunt u overzichtelijk antwoorden vinden op uw vragen over warmtepompen.


Download het ENGIE warmtepomp magazine

Persoonlijk advies over warmtepompen

Op de ENGIE website en in het Warmtepomp Magazine kunt u veel informatie vinden over warmtepompen, maar persoonlijk advies is natuurlijk het prettigst. Wilt u bijvoorbeeld graag weten welke warmtepomp bij uw wensen past of bent u benieuwd naar de kosten, vul dan de warmtepompchecklist in. Op basis van uw antwoorden kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies over warmtepompen.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren