Menumenuclose

Advies over warmtepompen?

U wilt uw gasverbruik verlagen of uw woning verwarmen op een meer milieuvriendelijke manier. Een (hybride) warmtepomp biedt dan een uitstekende uitkomst! ENGIE helpt u graag bij het kiezen van de het juiste systeem voor uw woning. Wij geven u advies over welke warmtepomp het beste bij uw woning past. Vervolgens leveren wij het systeem en verzorgen wij de installatie. Nog niet toe aan een adviesgesprek? Op onze warmtepomppagina's vindt u alle benodigde informatie om u goed te verdiepen in warmtepompen.

Is uw woning geschikt voor een warmtepomp?


  • Lager gasverbruik én lagere energiekosten
  • Profiteer van subsidies: tot wel €1.700!
  • Verlaag uw CO2 uitstoot aanzienlijk

Ontdek uw mogelijkheden met onze check!

Voor welke warmtepomp is mijn woning geschikt?

Besparen op gas begint natuurlijk met goede isolatie. Is uw woning goed geïsoleerd, dan kunt u overstappen op een hybride warmtepomp. Het voordeel van deze hybride systemen is dat deze gemakkelijk te installeren zijn in de meeste bestaande woningen. Door het invullen van de warmtepompchecklist kunnen wij een goed advies geven of uw woning geschikt is voor een warmtepomp.

Alles wat u moet weten over warmtepompen

Voordat u overgaat tot aanschaf van een warmtepomp, begrijpen wij dat u eerst goed wilt weten wat een warmtepomp precies is, hoe deze werkt, wat het systeem kost, hoe snel u de investering terugverdient, en meer. Wij hebben al deze informatie gebundeld in ons handige Warmtepomp Magazine. Hierin kunt u overzichtelijk antwoorden vinden op uw vragen over warmtepompen.

Tip: Meer weten over warmtepompen? Download dan gratis ons warmtepomp magazine.

Persoonlijk advies over warmtepompen

Op de ENGIE website en in het Warmtepomp Magazine kunt u veel informatie vinden over warmtepompen, maar persoonlijk advies is natuurlijk het prettigst. Wilt u bijvoorbeeld graag weten welke warmtepomp bij uw wensen past of bent u benieuwd naar de kosten, vul dan de warmtepompchecklist in. Op basis van uw antwoorden kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies over warmtepompen.

Oriënteren

Past een warmtepomp bij uw woonsituatie?

Lees meer

Aanschaf

Alles over de aanschaf van een warmtepomp

Lees meer

Installatie

De warmtepomp wordt vakkundig geïnstalleerd

Lees meer

Na de installatie

Geniet jarenlang van energiezuinig verwarmen

Lees meer