Menumenuclose

Minder gasverbruik door een warmtepomp

Creëer uw ideale WinWoonSituatie met een warmtepomp

Doe de warmtepompchecklist

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor de huidige cv-ketel. Het systeem haalt energie uit natuurlijke bronnen, zoals warmte uit de grond of uit de buitenlucht. Hierdoor wordt minder of zelfs helemaal geen gas verbruikt. Goed voor het milieu én uw energiekosten dus. Van tevoren is het belangrijk dat u uw huis goed isoleert. Dit is vaak de eerste stap om uw ideale WinWoonSituatie te creëren. Daarna geniet u optimaal van alle voordelen die een warmtepomp biedt. 


De 5 voordelen van een warmtepomp

  • Lagere energiekosten
  • Goed voor het milieu
  • Geen of minder gasverbruik
  • Aantrekkelijke subsidiemogelijkheden
  • Comfortabele warmte door de gehele woning

Profiteer tot 31 januari van extra voordeel op uw warmtepomp

Kiest u voor een Techneco Elga warmtepomp via ENGIE? Dan ontvangt u nu extra voordeel! Gaat u voor 31 januari 2019 akkoord met het aanbod en laat u de installatie vanaf februari 2019 uitvoeren? Dan ontvangt u een korting op het aanbod ter waarde van €200.

Weten of uw woning geschikt is voor een Techneco Elga warmtepomp en een aanbod ontvangen?

Doe de warmtepompchecklist

ENGIE + Breman

Breman is de partner van ENGIE op het gebied van warmtepompen. Ze is met ruim 90 jaar ervaring dé expert in duurzame en energiebesparende oplossingen voor uw woning. Breman heeft ruim 1500 medewerkers in dienst waarbij vakmanschap hoog in het vaandel staat. Ze adviseert u over warmtepompen van oriëntatie tot en met installatie. Op deze manier profiteert u optimaal van uw duurzame investering.

Een hybride of elektrische warmtepomp

Er zijn twee soorten warmtepompen: hybride en volledig elektrische. De aanschaf van een hybride warmtepomp is voordeliger dan een volledig elektrische variant. In een bestaande woning wordt vaak gekozen voor een hybride opstelling. Een hybride warmtepomp werkt gedeeltelijk op gas. Deze wordt dan gecombineerd met de al aanwezige cv-ketel. Bij nieuwbouw is de keuze voor geen gasaansluiting vaak gemakkelijker. Een woning wordt dan volledig elektrisch verwarmd. Een volledig elektrische warmtepomp is alleen te installeren in zeer goed geïsoleerde woningen.

Veelgestelde vragen over warmtepompen

Is mijn huis geschikt voor een warmtepomp?

Kan ik subsidie op een warmtepomp krijgen?

Hoe ingrijpend is de aanpassing aan mijn huis?

Hoe werkt een warmtepomp?

Maakt een warmtepomp veel geluid?

Wat zijn de kosten van een warmtepomp?

Ontvang ons gratis
Warmtepomp Magazine

E-mailadres *
*

Warmtepomp, en dan?
Creëer uw ideale WinWoonSituatie

De kracht van besparen is de combinatie van duurzame investeringen. Klein of groot: u bespaart energie. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Ontdek wat u nog meer kunt doen.

Doe de warmtepompcheck Meer over WinWoonSituatie

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren