Menumenuclose

Voor medewerkers van
ENGIE Services

Direct een offerte aanvragen

Bij de aanschaf van zonnepanelen via Sungevity kun je als medewerker van ENGIE Services gebruikmaken van het cafetariasysteem (keuzeregeling). Hierbij ruil je arbeidsvoorwaarden zoals bruto salaris, vakantiegeld, ADV-uren, TVT-uren, eindejaarsuitkering, seniorenuren of een combinatie hiervan, in voor een netto vergoeding. Naast de € 20 korting per paneel én de gratis btw vrij & blij service t.w.v. € 145, kan je voordeel dus hoog oplopen!

Uiteraard kun je ook zonder gebruik te maken van de cafetariaregeling voordelig zonnepanelen aanschaffen via Sungevity. Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wil je wel gebruikmaken van deze regeling, lees dan eerst de informatie op deze pagina.

Wat is de cafetariaregeling?

Met het cafetariasysteem (keuzeregeling) van ENGIE Services kun je arbeidsvoorwaarden met een maximaal bedrag van € 2000 inruilen voor een netto vergoeding. Bij het inruilen van € 2000 levert je dit een besparing van € 817 op, uitgaande van een belastingtarief van 40,85%!

Voor ieder jaar is het maximaal aantal deelnemers aan de cafetariaregeling vastgesteld op 300 medewerkers. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wees er dus snel bij! Bij meer dan 300 aanmeldingen komen die medewerkers in het volgende jaar als eerste aan bod.

Hoe kun je deelnemen aan de cafetariaregeling?

wb_sunny

1. Vraag een offerte aan bij Sungevity

Geef hierbij aan dat je medewerker bent van ENGIE Services. Sungevity neemt contact met je op voor een eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden op jouw dak.

email

2. Stuur een e-mail naar zonnepanelen.nl@engie.com

Laat weten dat je wilt deelnemen aan de regeling. Dit geldt ook als je al eerder in 2019 zonnepanelen hebt aangeschaft via Sungevity en alsnog gebruik wilt maken van de regeling.

check_box

3. Wel of niet meedoen

Heb je een offerte ontvangen en besluit je definitief tot de aanschaf van zonnepanelen via Sungevity of heb je besloten alsnog af te zien van zonnepanelen? Stuur in beide gevallen nogmaals een e-mail naar zonnepanelen.nl@engie.com.

payment

4. Betaal de factuur van Sungevity

Voor de uitbetaling van de cafetariaregeling dien je de factuur van Sungevity eerst zelf volledig te betalen.

list

5. Bruto bestandsdelen inzetten

Stuur een kopie van de factuur, samen met het Keuzeformulier (hieronder te downloaden) vóór 1 december 2019 naar zonnepanelen.nl@engie.com. De uitbetaling gaat dan mee met de reguliere salarisbetaling in 2019.

euro_symbol

6. Krijg je de zonnepanelen in het eerste kwartaal 2020?

Vraag dan alvast een voorschotnota (factuur) aan bij Sungevity van minimaal € 2000 om in 2019 in aanmerking te komen voor de regeling. Stuur deze nota, samen met het Keuzeformulier, vóór 1 december '19 naar zonnepanelen.nl@engie.com.

Keuzeformulier

Download het Keuzeformulier (pdf). Stuur het ingevulde formulier vóór 1 december 2019 naar zonnepanelen.nl@engie.com (zie stap 5 en 6). 

Te laat ingeleverde documenten worden niet behandeld. De vergoeding komt dan te vervallen.

Creëer jouw WinWoonSituatie

Benieuwd naar wat zonnepanelen op jouw dak opleveren? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan bij Sungevity. Ook als je niet gebruik wilt maken van de cafetariaregeling en alleen wilt profiteren van de € 20 korting per paneel en de gratis btw vrij & blij service t.w.v. € 145. Sungevity neemt vervolgens contact met je op en geeft je een eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden op jouw dak.

Vraag eenvoudig een offerte aan
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren