Menumenuclose

Voor medewerkers van
ENGIE Energie

Direct een offerte aanvragen

Bij de aanschaf van zonnepanelen via Sungevity kun je als medewerker van ENGIE Energie gebruik maken van het cafetariasysteem (keuzeregeling). Hierbij ruil je arbeidsvoorwaarden zoals bruto salaris, benefit budget, overuren, eindejaarsuitkering of een combinatie hiervan, in voor een netto vergoeding. Naast de € 20 korting per paneel én de gratis btw vrij & blij service t.w.v. € 145, kan je voordeel dus hoog oplopen!

Uiteraard kun je ook zonder gebruik te maken van de cafetariaregeling voordelig zonnepanelen aanschaffen via Sungevity. Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wil je wel gebruikmaken van deze regeling, lees dan eerst de informatie op deze pagina.

Hoe werkt het?

Met het cafetariasysteem (keuzeregeling) van ENGIE Energie kun je arbeidsvoorwaarden inruilen voor een netto vergoeding. Afhankelijk van het aantal medewerkers die van deze regeling wil profiteren, kun je tot wel € 2400 inzetten! Dat betekent dat je een bruto bedrag van
€ 2400 inruilt voor een netto vergoeding van € 2400.

Het exacte bruto bedrag dat je kan inzetten wordt bepaald nadat bekend is hoeveel medewerkers willen deelnemen en kan lager uitvallen. Lees voordat je deelneemt regeling 7.0 Cafetariasysteem in de Algemene Bedrijfseigenregelingen.

Hoe kun je deelnemen aan de cafetariaregeling?

wb_sunny

1. Vraag een offerte aan bij Sungevity

Geef hierbij aan dat je medewerker bent van ENGIE Energie. Sungevity neemt contact met je op voor een eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden op jouw dak.

email

2. Stuur een e-mail naar Dick Lamers (dick.lamers@engie.com)

Doe dit vóór 30 november 2019 als je in 2019 nog gebruik wilt maken van de regeling. Dit geldt ook als je al eerder in 2019 zonnepanelen hebt aangeschaft via Sungevity en alsnog gebruik wilt maken van de regeling.

euro_symbol

3. Bericht over de hoogte van het bedrag

Kort na 30 november 2019 ontvang je bericht over het maximale bedrag dat je kan inzetten met de regeling. Dit is afhankelijk van het totaal aantal deelnemers aan de regeling. Het maximale bedrag is € 2400.

payment

4. Betaal de factuur van Sungevity

Voor de uitbetaling van de cafetariaregeling dien je de factuur van Sungevity eerst zelf volledig te betalen.

list

5. Bruto bestandsdelen inzetten

Vul op de ESS/MSS pagina op SharePoint het Keuzeformulier Zonnepanelen in en geef aan welke bruto bestandsdelen je wilt inzetten. Via de knop 'Verzenden' stuur je dit naar de afdeling Salarisadministratie.

check

6. Uitbetalen

Stuur het keuzeformulier én een kopie van de factuur uiterlijk 5 december 2019 naar de Salarisadministratie. De uitbetaling gaat dan nog mee met de reguliere salarisbetaling in 2019.

Creëer jouw WinWoonSituatie

Benieuwd naar wat zonnepanelen op jouw dak opleveren? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan bij Sungevity. Ook als je niet gebruik wilt maken van de cafetariaregeling en alleen wilt profiteren van de € 20 korting per paneel en de gratis btw vrij & blij service t.w.v. € 145. Sungevity neemt vervolgens contact met je op en geeft je een eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden op jouw dak.

Vraag eenvoudig een offerte aan
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren