Menumenuclose

Voordelig je eigen energie opwekken

Als medewerker van ENGIE kun je extra van de zon genieten: door je eigen energie op te wekken met zonnepanelen. Hierdoor dalen de kosten van je stroomrekening én haal je je eigen groene stroom in huis. Kies voor zonnepanelen op jouw dak via onze partner Sungevity en profiteer van exclusief medewerkersvoordeel!

De voordelen van zonnepanelen

  • € 20 korting per zonnepaneel
  • Gratis btw vrij & blij service t.w.v. € 145
  • Sunsure garantie: 10 jaar gegarandeerde stroomopbrengst
  • Investering in gemiddeld 7 jaar terugverdiend
  • Goed voor het milieu, minder CO2-uitstoot
Daarnaast kun je fiscaal voordelig zonnepanelen aanschaffen door arbeidsvoorwaarden in te ruilen voor een netto vergoeding! Lees meer over dit voordeel via het cafetariasysteem (keuzeregeling) voor medewerkers van ENGIE Services en ENGIE Energie.

Cafetariaregeling

Bij de aanschaf van zonnepanelen via Sungevity kun je arbeidsvoorwaarden inruilen voor een netto vergoeding. Met het cafetariasysteem (ook wel keuzeregeling genoemd) kan je voordeel dus hoog oplopen en zo heb je jouw investering nog sneller terugverdiend!

Meer informatie over het cafetariasysteem in jouw organisatie en het aanvragen van een offerte, kan via onderstaande buttons.

Onze partner in zonnepanelen: Sungevity

Voor de installatie van zonnepanelen werkt ENGIE samen met zonnepanelenspecialist Sungevity, onderdeel van ENGIE. Sungevity doet er alles aan om de overstap naar zonnestroom makkelijk te maken. Gewoon online en op een moment dat jou goed uitkomt. Sungevity biedt een totaalpakket zonder bijkomende kosten en regelt alles voor je. Van ontwerp tot dagelijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem. Wel zo prettig dat je weet waar je aan toe bent.

Carla, onze collega van de klantenservice van ENGIE Energie, maakt de overstap op zonne-energie. Op haar dak werden zonnepanelen geïnstalleerd. In dit filmpje laten wij zien hoe de dag van installatie eruit ziet. Van het voorbereiden van alle werkzaamheden op het dak tot het leggen van de zonnepanelen zelf. En Carla legt uit waarom ze voor zonnepanelen gekozen heeft.

Op onze speciale Zonnepanelen-pagina lees je nog meer informatie over zonnepanelen.

De volgende stap

Benieuwd wat zonnepanelen op jouw dak opbrengen? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan bij Sungevity. Je krijgt dan een eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden op jouw dak. Ook als je niet gebruik wilt maken van de cafetariaregeling, en alleen wilt profiteren van de € 20 korting per paneel en de gratis btw vrij & blij service t.w.v. € 145.

Klik op de button van de organisatie waar jij werkzaam bent:

ENGIE Services  ENGIE Energie

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren