Menumenuclose

Zonnepanelen:
haal meer uit jouw dak


Creëer jouw ideale WinWoonSituatie met zonnepanelen

Als medewerker van ENGIE kun je extra van de zon genieten: door je eigen energie op te wekken met zonnepanelen. De panelen zetten zonlicht om in elektriciteit voor je woning. Hierdoor dalen de kosten van je stroomrekening én maak je gebruik van 100% groene stroom. Kies voor zonnepanelen op jouw dak via onze partner Sungevity en profiteer van exclusief medewerkersvoordeel! Zo creëer je zelf jouw ideale WinWoonSituatie.


De voordelen voor medewerkers van ENGIE

  • € 20 korting per paneel
  • Gratis btw teruggave-service t.w.v. € 145
  • 10 jaar gegarandeerde opbrengst met
    Sunsure garantie
  • Fiscaal voordeel met het cafetariasysteem van
    ENGIE Services en ENGIE Energie

Cafetariaregeling en offerte aanvragen

Bij de aanschaf van zonnepanelen via Sungevity kun je arbeidsvoorwaarden inruilen voor een netto vergoeding. Met het cafetariasysteem (ook wel keuzeregeling genoemd) kan je voordeel dus hoog oplopen en zo heb je jouw investering nog sneller terugverdiend!

Meer informatie over het cafetariasysteem in jouw organisatie en het aanvragen van een offerte, kan via onderstaande buttons.

Met de cafetariaregeling is het voordeel op zonnepanelen te groot om te laten liggen. Een mooie investering waarmee we ook nog eens een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Achteraf realiseer ik me dat we dit al veel eerder hadden moeten doen!

- Martijn Hoogeveen, channel manager ENGIE Energie

garantie op zonnepanelen met sungevity

Garantie op zonnepanelen met Sungevity

Voor de installatie van zonnepanelen werkt ENGIE samen met Sungevity. Deze specialist in zonne-energie is onderdeel van ENGIE. Sungevity maakt de overstap naar zonnepanelen makkelijk. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken. Ze meet jouw dak op afstand op om te bepalen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt..

Sungevity biedt een totaalpakket zonder bijkomende kosten. Alles wordt voor je geregeld: van ontwerp tot dagelijkse monitoring tijdens de levensduur van jouw zonnesysteem. Sungevity heet jou als klant welkom met onder andere € 20 WinWoonVoordeel per zonnepaneel én biedt tien jaar lang SunSure garantie. Zo weet je waar je aan toe bent. Dat is wel zo prettig.

Carla, onze collega van de klantenservice van ENGIE Energie, maakt de overstap op zonne-energie. Op haar dak werden zonnepanelen geïnstalleerd. In dit filmpje laten wij zien hoe de dag van installatie eruit ziet. Van het voorbereiden van alle werkzaamheden op het dak tot het leggen van de zonnepanelen zelf. En Carla legt uit waarom ze voor zonnepanelen gekozen heeft.

Op onze speciale Zonnepanelen-pagina lees je nog meer informatie over zonnepanelen.

Creëer jouw WinWoonSituatie

Benieuwd wat zonnepanelen op jouw dak opbrengen? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan bij Sungevity. Ook als je niet gebruik wilt maken van de cafetariaregeling en alleen wilt profiteren van de € 20 korting per paneel en de btw teruggave-service.

Klik op de button van de organisatie waar jij werkt:

ENGIE Services  ENGIE Energie

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren