Menumenuclose

Extra bruto salaris verdienen?

Nodig vrienden en familie uit

Wil jij extra bruto salaris verdienen? Nodig dan zoveel mogelijk vrienden en familieleden uit om over te stappen naar de groene energie van ENGIE. 

Voor iedere nieuwe klant die zich via de speciale actiepagina www.engie-energie.nl/vriendenprijsje aanmeldt voor een energieovereenkomst én hierbij jouw naam doorgeeft, ontvang jij € 40 bruto salaris. Dat is makkelijk verdiend!

Wie was de beste verkoper van 2018?

In de speciale actieperiode in 2018 maakte je kans op extra prijzen. Rik Hamberg wist in deze periode de meeste nieuwe klanten te werven en wint hiermee een weekendje Center Parcs. Chris van Vulpen werd tweede en wint een jaarabonnement van een tijdschrift naar keuze gewonnen. Gefeliciteerd!

Nodig vrienden en familie uit

Deel via social media onderstaande teksten en afbeeldingen of stuur het aanbod per e-mail naar vrienden en familie. Uiteraard kun je ook op je eigen manier bekenden wijzen op www.engie-energie.nl/vriendenprijsje. Belangrijk is dat bij het aanmelden jouw naam wordt vermeld in het aanmeldproces. Succes!

Voorbeeld teksten voor social media

Facebook

Als medewerker van ENGIE mag ik jou een speciaal aanbod voor stroom en gas doen! Je krijgt nu namelijk tot wel € 100 korting op je overeenkomst voor stroom en gas! Meer info: https://www.engie-energie.nl/vriendenprijsje. Vergeet je niet mijn naam te vermelden bij het aanmelden? :-)Twitter

Als medewerker van @ENGIE_EnergieNL mag ik jou een speciaal aanbod doen! Je krijgt nu namelijk tot wel € 100 korting op je overeenkomst! Meer info: https://www.engie-energie.nl/vriendenprijsje. Vergeet je niet mijn naam te vermelden bij het aanmelden? :-) #vriendenprijsje #engie
 


Instagram

Als medewerker van ENGIE mag ik jou een speciaal aanbod doen! Je krijgt nu namelijk tot wel € 100 korting op je overeenkomst voor stroom en gas! Wat wil je nog meer? Vergeet je niet mijn naam te vermelden bij het aanmelden? :-) #linkinbio #vriendenprijsje #engie #voordeel #energie

Let op: vergeet je niet de URL engie-energie.nl/vriendenprijsje toe te voegen in je bio?

Stuur een e-mail naar vrienden en familie

Vul hieronder de naam en e-mailadres (één e-mailadres tegelijk) in van jouw vrienden en familieleden die je het aanbod wil mailen. Hij of zij krijgt dan automatisch een e-mail van jou, met daarin uitleg over het aanbod voor onze duurzame energie.

Voornaam van degene die je wilt uitnodigen *
Zijn of haar e-mailadres *
Jouw voornaam *
Jouw achternaam *
Jouw eigen e-mailadres *

Tips & tricks

  • Reken via de aanmeldstraat (PAT) op www.engie-energie.nl/vriendenprijsje zelf het voordeel voor je vrienden uit. Vul de verbruiksgegevens in en stuur het voorstel via de mail (deze optie is te vinden in de aanmeldstraat) naar ze toe.
  • Wijs je vrienden vooral op het totale voordeel die over de looptijd van drie jaar wordt uitgekeerd en wat voor leuks ze daarvoor kunnen doen!
  • Gezien de ontwikkeling van de energieprijzen (deze zijn momenteel stijgend) is een driejarige energieovereenkomst aan te raden.

Wie is de beste verkoper van 2018?

Eindstand

Top 5


Naam 
Aantal nieuwe klanten
1.
Rik Hamberg
13
2. Chris van Vulpen
4
3. Maarten Pennings 3
4. Michel Vullers 2
5. Patty Schaffers 1

De medewerker die in de actieperiode 1 oktober tot en met 31 december 2018 de meeste klanten wist te werven, heeft een weekendje Center Parcs voor vier personen gewonnen. De medewerker op de tweede plaats heeft een jaarabonnement van een tijdschrift naar keuze gewonnen!


closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren