Menumenuclose

Ben jij de beste verkoper van ENGIE?

Nodig vrienden en familie uit

Wil jij extra bruto salaris verdienen? Werf dan tussen 1 oktober en 31 december 2018 zoveel mogelijk klanten voor ENGIE! Voor iedere nieuwe klant die zich via de speciale actiepagina www.engie-energie.nl/vriendenprijsje aanmeldt voor een energieovereenkomst én hierbij jouw naam doorgeeft, ontvang jij € 40 bruto salaris.

Daarnaast krijg je in deze actieperiode bij 10 nieuwe klanten een extra bonus van € 350 bruto salaris, en bij in totaal 25 nieuwe klanten € 1000 bruto salaris.* Dat is makkelijk verdiend!

Ga de strijd aan met collega's!

De medewerker die in de actieperiode de meeste klanten aan ENGIE weet te binden, wint een weekendje Center Parcs voor vier personen! Word je de beste van de rest, dan win je een jaarabonnement van een tijdschrift naar keuze, aangeboden door onze partner Sanoma. Succes!

Hoe werkt het?

record_voice_over

Nodig vrienden en familie uit

Vertel mensen in jouw omgeving over het voordelige aanbod van ENGIE en wijs ze op de speciale actiepagina www.engie-energie.nl/vriendenprijsje.

euro_symbol

Vrienden en familieleden melden zich aan

Voor iedere bekende die zich via de speciale actiepagina aanmeldt én hierbij jouw naam doorgeeft, ontvang jij € 40 bruto salaris!

card_giftcard

Ontvang een extra bonus!

Weet jij 10 of zelfs 25 nieuwe klanten aan ENGIE te binden, dan ontvang je een aanvullende bonus!

sentiment_very_satisfied

Win-win!

Nieuwe klanten krijgen zelf tot wel € 100 korting op hun overeenkomst. Win/win voor jullie allebei dus!

Nodig vrienden en familie uit

Deel via social media onderstaande teksten en afbeeldingen of stuur het aanbod per e-mail naar vrienden en familie. Uiteraard kun je ook op je eigen manier bekenden wijzen op www.engie-energie.nl/vriendenprijsje. Belangrijk is dat bij het aanmelden jouw naam wordt vermeld in het aanmeldproces. Succes!

Voorbeeld teksten voor social media

Facebook

Als medewerker van ENGIE mag ik jou een speciaal aanbod voor stroom en gas doen. Jij kunt nu profiteren van onze lage energietarieven én tot wel € 100 korting krijgen!

Kijk op https://www.engie-energie.nl/vriendenprijsje voor alle informatie én om over te stappen. Vergeet je niet mijn naam te vermelden bij het aanmelden? :-)

Twitter

Als medewerker van @ENGIE_EnergieNL mag ik jou een speciaal aanbod doen! Je krijgt nu namelijk tot wel € 100 korting op je overeenkomst! Meer info: https://www.engie-energie.nl/vriendenprijsje. Vergeet je niet mijn naam te vermelden bij het aanmelden? :-) #vriendenprijsje #engie  


Instagram

Als medewerker van ENGIE mag ik jou een speciaal aanbod doen! Je krijgt nu namelijk tot wel € 100 korting op je overeenkomst voor stroom en gas! Wat wil je nog meer? Vergeet je niet mijn naam te vermelden bij het aanmelden? :-) #linkinbio #vriendenprijsje #engie #voordeel #energie #groenestroom

Let op: vergeet je niet de URL www.engie-energie.nl/vriendenprijsje toe te voegen in je bio op Instagram?

Stuur een e-mail naar vrienden en familie

Vul hieronder de naam en e-mailadres (één e-mailadres tegelijk) in van jouw vrienden en familieleden die je het aanbod wil mailen. Hij of zij krijgt dan automatisch een e-mail van jou, met daarin uitleg over het aanbod voor onze duurzame energie.

Voornaam van degene die je wilt uitnodigen *
Zijn of haar e-mailadres *
Jouw voornaam *
Jouw achternaam *
Jouw eigen e-mailadres *

Tips & tricks

  • Reken via de aanmeldstraat (PAT) op www.engie-energie.nl/vriendenprijsje zelf het voordeel voor je vrienden uit. Vul de verbruiksgegevens in en stuur het voorstel via de mail (deze optie is te vinden in de aanmeldstraat) naar ze toe.
  • Wijs je vrienden vooral op het totale voordeel die over de looptijd van drie jaar wordt uitgekeerd en wat voor leuks ze daarvoor kunnen doen!
  • Gezien de ontwikkeling van de energieprijzen (deze zijn momenteel stijgend) is een driejarige energieovereenkomst aan te raden.

Wie wordt de beste verkoper van 2018?

Actuele stand per 15 november 2018
Top 5


Naam 
Aantal nieuwe klanten
1.
Rik Hamberg
8
2. Michel Vullers
2
   Chris van Vulpen 2
  Maarten Pennings 2
3. Patty Schaffers 1

De medewerker die in de actieperiode 1 oktober tot en met 31 december 2018 de meeste klanten werft, wint een weekendje Center Parcs voor vier personen. De medewerker op de tweede plaats wint een jaarabonnement van een tijdschrift naar keuze!

*De bonussen tellen niet op, dus je krijgt niet bij 25 nieuwe klanten én twee keer € 350 én € 1000 bruto salaris. Wel is het mogelijk om bij bijvoorbeeld 30 nieuwe klanten te kiezen voor een bonus van drie keer € 350 (= € 1050 bruto salaris) of bij 35 nieuwe klanten € 1000 + € 350 extra bruto salaris te ontvangen.


closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren