Menumenuclose

Ben jij de beste verkoper van ENGIE?

Wil jij extra bruto salaris verdienen? Werf dan tussen 1 oktober en 31 december 2018 zoveel mogelijk klanten voor ENGIE! Voor iedere nieuwe klant die zich via de speciale actiepagina www.engie-energie.nl/vriendenprijsje aanmeldt voor een energieovereenkomst én hierbij jouw naam doorgeeft, ontvang jij € 40 bruto salaris.

Daarnaast krijg je in deze actieperiode bij 10 nieuwe klanten een extra bonus van € 350 bruto salaris, en bij 25 nieuwe klanten € 1000 bruto salaris. Dat is makkelijk verdiend!

Ga de strijd aan met collega's!

De medewerker die in de actieperiode de meeste klanten aan ENGIE weet te binden, wint een weekendje Center Parcs voor vier personen! Word je de beste van de rest, dan win je een jaarabonnement van een tijdschrift naar keuze, aangeboden door onze partner Sanoma. Succes!

Hoe werkt het?

  1. Wijs vrienden, familie of kennissen op de speciale actiepagina www.engie-energie.nl/vriendenprijsje.
  2. Als zij zich via deze pagina aanmelden voor de energie van ENGIE én hierbij jouw naam doorgeven, ontvang jij € 40 extra bruto salaris. Weet jij 10 of zelfs 25 nieuwe klanten aan ENGIE te binden, dan krijg je nog een aanvullende bonus!
  3. Nieuwe klanten krijgen zelf tot wel € 100 korting op hun overeenkomst. Win/win voor jullie allebei dus!

Nodig vrienden en familie uit

Deel via social media onderstaande teksten en afbeeldingen of stuur het aanbod per e-mail naar vrienden en familie. Uiteraard kun je ook op je eigen manier bekenden wijzen op www.engie-energie.nl/vriendenprijs. Belangrijk is dat bij het aanmelden jouw naam wordt vermeld in het aanmeldproces. Succes!


Via social media

Standaard tekst voor Facebook

Als medewerker van ENGIE mag ik jou een speciaal aanbod voor stroom en gas doen. Jij kunt nu profiteren van onze lage energietarieven én tot wel € 100 korting krijgen! Wat wil je nog meer? Kijk op https://www.engie-energie.nl/vriendenprijsje voor alle informatie én om over te stappen. Vergeet je niet mijn naam te vermelden bij het aanmelden? :-)

Standaard tekst voor Twitter

Als medewerker van @ENGIE_EnergieNL mag ik jou een speciaal aanbod doen! Je krijgt nu namelijk tot wel € 100 korting op je overeenkomst! Meer info: https://www.engie-energie.nl/vriendenprijsje. Vergeet je niet mijn naam te vermelden bij het aanmelden? :-) #vriendenprijsje #engie

Standaard tekst voor Instagram

Als medewerker van ENGIE mag ik jou een speciaal aanbod doen! Je krijgt nu namelijk tot wel € 100 korting op je overeenkomst voor stroom en gas! Wat wil je nog meer? Vergeet je niet mijn naam te vermelden bij het aanmelden? :-) #linkinbio #vriendenprijsje #engie #voordeel #energie #groenestroom

Let op: vergeet je niet de URL www.engie-energie.nl/vriendenprijsje toe te voegen in je bio op Instagram?


Via e-mail

Vul hieronder de naam en e-mailadres (één e-mailadres tegelijk) in van jouw vrienden en familieleden die je het aanbod wil mailen. Hij of zij krijgt dan automatisch een e-mail van jou, met daarin uitleg over het aanbod voor onze duurzame energie.

Voornaam van degene die je wilt uitnodigen *
Zijn of haar e-mailadres *
Jouw voornaam *
Jouw achternaam *
Jouw eigen e-mailadres *

Wie wordt de beste verkoper van 2018?

Actuele stand per 1 oktober 2018
Top 5


Naam 
Aantal nieuwe klanten
1.


2.


3.    
4.
 
5.
 

De medewerker die in de actieperiode 1 oktober tot en met 31 december 2018 de meeste klanten werft, wint een weekendje Center Parcs voor vier personen. De medewerker op de tweede plaats wint een jaarabonnement van een tijdschrift naar keuze!


closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren