Menumenuclose

Laadpaal voor leaserijders

Er zijn tal van voordelen aan elektrisch rijden. Rijdt u in een elektrische leaseauto? Dan bent u goed bezig! Grote kans dat u uw auto op het werk kunt opladen, zodat u aan het einde van uw werkdag weer een volle batterij heeft. Voor woon/werk-verkeer zal dat voldoende zijn, maar wanneer u een dag vrij bent, is het wel zo handig dat u uw eigen laadpaal heeft.

De kosten van een laadpaal

De kosten van een laadpaal lopen erg uiteen. Door de vele opties en mogelijkheden kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. Belangrijk is wel dat u als leaserijder voor een slimme paal kiest, die bijhoudt hoeveel kWh aan energie u heeft gebruikt, zodat u de gebruikte energie bij uw baas kunt declareren. 

Krijg ik de laadpaal vergoed door mijn baas?

Op het werk kunt u waarschijnlijk uw auto opladen, maar wat als u ook thuis een laadpaal wilt hebben? De ideale situatie is natuurlijk dat u de kosten van een eigen laadpaal vergoed krijgt door uw baas. Ieder bedrijf heeft andere afspraken over de aanschaf/vergoeding van een laadpaal.


Krijgt u de kosten niet vergoed? Ook dan kan de investering in een laadpaal aantrekkelijk zijn. Stel dat u van baan wisselt of een eigen elektrische auto aan wilt schaffen, dan kunt u met een eigen laadpaal nog steeds voordelig laden. Daarnaast zullen er de komende jaren steeds meer mensen elektrisch gaan rijden. Zeker over een paar jaar kan het best zijn dat uw huis meer waard wordt wanneer u een laadpaal voor uw deur heeft. En de installatie van de laadpaal is door onze installateurs zo gebeurd!

Heeft u vragen?

Ons serviceloket laadpalen helpt u graag! U kunt ons bellen op telefoonnummer 088 444 66 80.
Van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 18.00 uur. (lokaal tarief)