Menumenuclose

ENGIE Laadpalen

Thuis uw elektrische auto opladen met een ENGIE laadpaal

Thuis eenvoudig uw elektrische auto opladen?

ENGIE heeft verschillende soorten laadpalen en oplossingen om uw elektrische auto op te laden. We adviseren, verkopen en installeren laadpalen voor consumenten, bedrijven en organisaties. Ook plaatsen we in samenwerking met gemeentes laadpalen op openbaar terrein.

Welke laadpaal past bij uw auto?

Welke laadpaal is geschikt voor uw situatie? Bekijk ons online laadpaal advies. U kiest uw merk en type auto en ziet direct welke laadpaal het beste past bij uw situatie. En wilt u weten wat de kosten zijn in uw persoonlijke situatie? Vraag eenvoudig een offerte aan. 

Heeft u geen eigen oprit of garage en kunt u geen laadpaal thuis  of een laadpaal bij de zaak plaatsen? Bekijk de mogelijkheden voor het aanvragen van een openbare laadpaal in uw gemeente.

Opgewekt Onderweg

Voordelige energie bij uw laadpaal

Uw auto thuis voordelig en groen opladen? Als u een elektrische auto heeft, gaat u energieverbruik omhoog. Bij uw laadpaal kunt u kiezen voor voordelige energie met een mooi tarief. U ontvangt dan 100% groene duurzame energie, opgewekt door de wind en de zon met een voordelig tarief. Dit is goed voor het milieu en uw portemonnee!

Kies voor Opgewekt Onderweg

Heeft u vragen?

Ons serviceloket laadpalen helpt u graag! U kunt ons bellen op telefoonnummer 088 444 66 80.
Van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 18.00 uur. (lokaal tarief)

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren