Menumenuclose

Energie besparen met spouwmuurisolatie

Het isoleren van uw spouwmuren heeft veel voordelen. Zo gaan uw energiekosten omlaag en uw wooncomfort omhoog. Zo heeft u zomers een lekker koel huis, maar blijft in de winter de warmte juist binnen. Wist u dat het isoleren van uw spouwmuren vaak goedkoper en makkelijker is dat u denkt? Wilt u precies weten wat spouwmuurisolatie voor uw woning kan betekenen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Hoe werkt muurisolatie?

Wat is spouwmuur isolatie

Een spouwmuur is de ruimte tussen de binnenmuur en de buitenmuur van uw woning. Bij de oudere huizen is de spouwmuur vaak niet geïsoleerd. Met spouwmuurisolatie houdt u de warmte binnen en de kou buiten. Zo krijgt u een hoger wooncomfort en een lagere energierekening.

Aanbrengen spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie wordt via de buitenmuur aangebracht. Daardoor heeft u er geen last van en kunt u zelfs gewoon thuisblijven tijdens de werkzaamheden. Bij spouwmuurisolatie wordt isolatiemateriaal via zogenoemde vulgaten in de spouw van uw woning aangebracht. Die vulgaten zijn vaak niet groter dan de voeg en worden na het isoleren netjes weggewerkt.

Gratis isolatie-advies aanvragen

Wilt u weten wat isoleren voor effect heeft op uw energieverbruik? Vraag dan gratis en vrijblijvend isolatie-adviesgesprek aan bij onze partner Pluimers. In dit gesprek wordt samen met u het effect van isolatie doorgesproken en wordt duidelijk wat het isoleren van uw huis gaat kosten.

Tip: Nog niet zeker of isolatie iets is voor u? Download dan ons gratis isolatie-magazine.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren