Menumenuclose

Isolatie advies

Wilt u minder gas gaan verbruiken en uiteindelijk misschien zelfs toe naar een woonsituatie waarin gas helemaal niet meer nodig is? Dan is een verstandige eerste stap het goed laten isoleren van uw woning. Maar waar begint u? Isolatie advies kan voor u een uitkomst zijn. Tijdens een isolatie adviesgesprek met één van onze isolatiedeskundigen bespreekt u wat en hoe u wilt isoleren. Tevens krijgt u tijdens dit gesprek een indicatie van de prijs, maar ook van de opbrengst van de isolatie.

Wat moet er geïsoleerd worden?

De eerste vraag die beantwoord moet worden om tot een goed isolatie advies te komen is: waar in uw huis is isolatie nodig? Hoewel u misschien het eerst denkt aan buitenmuren, kan het juist verstandig zijn om eerst het dak te isoleren. Woont u in een woning die voor 1980 is gebouwd? Dan is de kans groot dat ook vloerisolatie nodig is. En wat dacht u ervan oude ramen te voorzien van dubbelglas?

Isolatie soorten

Besparingen op uw gebruik met verschillende soorten isolatie

Welke manier van isolatie wilt u toepassen?

Als u weet wat u wilt laten isoleren, is het tijd om te gaan nadenken over de manier van isolatie. Isolatie is namelijk mogelijk in verschillende vormen. U kunt bijvoorbeeld isoleren met wol, pur, parels, schelpen of folie. Onze isolatie expert zal op basis van uw wensen over de manier van isolatie een advies geven.

De prijs van uw isolatie

Wanneer u een isolatie advies opvraagt, wilt u natuurlijk ook een beeld van de kosten van de isolatie. Deze kosten zijn afhankelijk van waar en in welke mate isolatie nodig is, maar ook van het materiaal dat gebruikt zal worden. Tijdens een adviesgesprek kan de isolatiedeskundige een schatting geven van de prijs en een offerte voor u opstellen.

Wat levert isolatie u op?

Een goed geïsoleerd huis heeft veel voordelen. Niet alleen voor uw stookkosten, waarop u direct gaat besparen, maar ook voor uzelf. Dankzij de isolatie kunt u genieten van een comfortabel, warm huis. In veel gevallen is het door de extra warmte zelfs mogelijk om bijvoorbeeld op de zolder een slaapkamer te maken. Daarnaast zorgt de warmte voor minder vocht en minder geluidsoverlast.

De voordelen van isolatie

  • Verlaag uw energiekosten tot wel 26%
  • Gemiddeld in 5 tot 8 jaar terugverdiend
  • Verhoog het comfort van uw woning
  • Goed voor het milieu, u verkleint uw CO2 voetstap
  • Energiebespaarbox cadeau

Vrijblijvend isolatie-advies aanvragen

Bespreek in een gratis en vrijblijvend gesprek met een isolatie-expert de mogelijkheden voor uw huis. Onze isolatie-partner Pluimers heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van isolatie. Zij geven u graag advies over alle isolatiemogelijkheden en eventuele subsidies.

U vraagt een adviesgesprek aan... en dan?

  1. U wordt gebeld voor een afspraak bij u thuis
  2. Gratis adviesgesprek met een isolatie-expert
  3. U ontvangt een vrijblijvende offerte
  4. Bij akkoord wordt de installatie gepland
  5. Meestal is binnen 1 dag de installatie klaar
Wilt u meer lezen over de verschillende manieren van isoleren en wat u allemaal kunt doen om uw woning warm te houden in de winter en koel in de zomer? Download dan ons gratis Isolatie Magazine! Hierin zetten we alles voor u op een rij.

Download magazine