Menumenuclose

Energie besparen met glasisolatie

Ramen zorgen voor veel warmteverlies in huis. Ga bij koud weer maar eens naast het raam staan, grote kans dat het daar kouder is dan in de rest van het huis. Glasisolatie kan daarom heel erg rendabel zijn. Bent u van plan uw huis te isoleren, of heeft u al geïsoleerd? Vergeet dan zeker ook uw ramen niet. Vraag een gratis adviesgesprek aan om te leren wat glasisolatie voor u oplevert.

Hoe werkt glasisolatie?

Glasisolatie

HR++ glas isoleert maar liefst zes keer beter dan enkelglas en drie keer beter dan normaal dubbelglas. Dat komt door een speciaal aangebrachte coating in het HR++ glas. Deze coating reflecteert warmte van binnen terug de kamer in. Op de manier blijft het warmteverlies via uw ramen in de winter beperkt.

Voordelen HR++ glas

HR++ glas zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en u minder hoeft te stoken. Vervangt u enkelglas voor HR++ glas, dan scheelt dat per jaar tot wel €280,- op uw energierekening. Ook heel fijn: uw ruiten beslaan niet meer aan de binnenkant, er is minder geluid van buiten en er komt minder kou van uw ramen af.

Hoe kan ik zien of ik HR++ glas heb?

Op de metalen strip aan de binnenkant van uw raam staat meestal een code. Ziet u in deze code HR++, dan heeft u HR++ glas.

Tip: Nog niet zeker of isolatie iets is voor u? Download dan ons gratis isolatie-magazine.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren