Menumenuclose

Dakisolatie: wat zijn de prijzen?

Besparen op uw energierekening begint bij goede isolatie. Hoewel meer dan 80% van de Nederlandse woningen al voorzien is van dakisolatie, komt het nog wel vaak voor dat deze isolatie niet optimaal is. Een verstandige keuze is dan om uw dak opnieuw te laten isoleren. Op deze pagina leest u meer over dakisolatie en de prijzen hiervan.

Voordelen van dakisolatie 

  • De isolatie is binnen 1 dag gereed
  • U bespaart direct na de dakisolatie 
  • U ervaart meer comfort 

Waarom heb ik dakisolatie nodig? 

Veel mensen laten hun woning isoleren om te besparen op hun energierekening. Met goede isolatie kunt u warmte namelijk langer binnen uw woning houden en zo bespaart u op de verwarming van uw woning. Daarnaast zorgt goede isolatie voor meer wooncomfort. Bij dakisolatie verhogen we de isolatiewaarde van uw dak. Vaak gebruiken we hiervoor polyurethaan (PUR), maar ook Isover zolderisolatiesysteem Sonestrong Pro, met een nettere afwerking, een optie. Wanneer u uw zolder niet als woonruimte gebruikt, is het ook mogelijk om alleen de zoldervloer te isoleren met HR IsoWool. 

Prijzen van dakisolatie door ENGIE 

Er zijn dus verschillende vormen van dakisolatie mogelijk, maar wat zijn hiervan de prijzen? Het is lastig om hiervan een indicatie te geven, omdat ieder dak natuurlijk anders is. De afmetingen van uw dak hebben bijvoorbeeld grote invloed op de prijs die u voor de dakisolatie betaalt. Wel is het voordeliger om te kiezen voor zoldervloerisolatie. Van deze vorm van dakisolatie liggen de prijzen lager en is de toepassing gemakkelijker. Kiest u echter voor dakisolatie met polyurethaan of Sonestrong Pro, dan kunt u uw zolder gaan gebruiken als woonruimte. Afhankelijk van uw (woon)wensen kan de prijs van uw dakisolatie dus variëren. 

Meer weten over dakisolatie?

Weet u nog niet zeker of dakisolatie iets voor u is? Of wilt u meer informatie over de verschillende soorten isolatie die mogelijk zijn? Download ons gratis Isolatie Magazine. Bent u benieuwd naar wat dakisolatie uw woning kan opleveren? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.