Menumenuclose

Energie besparen met dakisolatie

Inmiddels is meer dan 80% van de woningen al voorzien van dakisolatie. Maar het komt vaak voor dat woningen matig geïsoleerd zijn en er alsnog veel voordeel te halen valt uit opnieuw isoleren. Behalve het besparen van geld verhoogt u namelijk ook uw wooncomfort aanzienlijk. Benieuwd naar wat isolatie voor uw woning kan opleveren? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

Hoe werkt dakisolatie?

De meest voorkomende manier van dakisolatie is het aanbrengen van een laag polyurethaan (PUR). Dit heeft een hoge isolatiewaarde en wordt naadloos tegen de binnenzijde van uw schuine dak gespoten. U kunt uw schuine dak ook laten isoleren met het Isoverzolderisolatiesysteem Sonestrong Pro. Dit is een isolatielaag in combinatie met een nette afwerking, die met behulp van een profielensysteem wordt geplaatst.

Zoldervloer isolatie

Zoldervloer isolatie

Wordt uw zolder niet gebruikt als leefruimte? Dan is alleen de zoldervloer isoleren ook een optie. Door kleine boorgaten in de houten vloer wordt de vloer opgevuld met HR IsoWool. Dit is vaak een goedkoper en makkelijker alternatief.

Tip: Nog niet zeker of isolatie iets is voor u? Download dan ons gratis isolatie-magazine.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren