De OverstapCoach helpt u gratis overstappen

Wilt u overstappen op energie van ENGIE? Wij maken het u makkelijk. De ENGIE OverstapCoach regelt alles voor u. Ook met de energieleverancier die u gaat verlaten.

Wij betalen vaak een eventuele boete

Moet u een boete betalen bij uw oude energieleverancier? Als u via deze website overstapt, geven wij een vergoeding voor die boete. Zo kunt u op elk moment overstappen, ook als u officieel nog niet onder uw oude energiecontract uit kan. U bent dus op elk moment welkom bij ENGIE. Wordt u op een andere manier of via een andere website klant? Kijk dan goed in uw voorwaarden of boetevergoeding ook voor u geldt.

Direct overstappen

'Ik zorg dat uw overstap soepel verloopt',
Monique de Vries, OverstapCoach

Zo werkt overstappen met de OverstapCoach

Onze OverstapCoach neemt u het werk uit handen. U hoeft geen vervelende gesprekken met uw oude leverancier aan te gaan. Meld u hier aan als nieuwe klant van ENGIE of doe dat via telefoonnummer 088 444 66 66 (lokaal tarief). Daarna regelt uw OverstapCoach alles. Intussen kunt u de hele tijd gewoon gas en stroom blijven gebruiken. Zo werkt het:

Stap 1 - Bevestiging

Uw OverstapCoach stuurt u een brief en e-mail waarin hij of zij zich introduceert en uw overeenkomst met ENGIE bevestigt.

In de brief staat ook vanaf welke datum u gas en/of stroom van ENGIE krijgt.

Stap 2 - Wij zeggen uw oude contract op

De ENGIE OverstapCoach zegt uw oude contract voor u op bij uw oude leverancier. Eventuele problemen bij uw oude leverancier worden opgelost door de OverstapCoach. Wij geven in veel gevallen een boetevergoeding als u contractbreuk pleegt bij uw oude leverancier.

Stap 3 - Meterstanden opvragen

De OverstapCoach vraagt u op het juiste moment om de meterstanden. Dan hoeft u dat niet zelf in de gaten te houden.

Als u een slimme meter heeft, gaat alles sowieso automatisch.

Stap 4 - Alles is geregeld!

Als de overstap definitief geregeld is krijgt u daarvan een schriftelijke bevestiging. Daarin staat ook welk bedrag u maandelijks gaat betalen als termijnbedrag.

Gefeliciteerd! U bent overgestapt op ENGIE!

Goed om te weten wanneer u overstapt

Als u een overeenkomst bent aangegaan, heeft u recht op een bedenktijd van 14 kalenderdagen na ontvangst van de schriftelijke of elektronische bevestiging. Binnen de bedenktijd kunt u de overeenkomst annuleren.

Annuleren bij ENGIE kan telefonisch via (088) 444 66 66 of schriftelijk via Postbus 554, 8000 AN Zwolle. 

Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren