ENGIE Wind, energie van Nederlandse windmolens

Windenergie wordt steeds populairder. In ons vlakke, open landje aan het water kunnen we het goed opwekken. Dat we deze duurzame energie van eigen bodem kunnen gebruiken, geeft een goed gevoel.

Bereken uw jaarbedrag met engie wind

Voordelige windenergie uit Nederland

Steeds meer mensen willen energie van Nederlandse windmolens. Maar het aantal windmolens neemt nog niet zo snel toe. Daarom is Nederlandse windenergie vaak duur. Niet bij ENGIE. U betaalt bij ons dezelfde prijs voor Nederlandse windenergie als voor traditionele groene stroom. En groene stroom was bij ons altijd al niet duurder dan grijze stroom.

Zakelijk groene stroom

Energie geproduceerd door Nederlandse windmolens, hoe werkt dat?

Windmolens die stroom opwekken noemen we windturbines. De stroom van windturbines die op Nederlandse bodem staan, gaan het energienet op. Die windturbines kunnen trouwens ook in zee staan. Op de energiemarkt geeft een Garantie van oorsprong aan dat er Nederlandse windenergie is geleverd. Wij kopen deze energie in. Kiest u voor ENGIE Wind, dan zijn de Garanties van oorsprong het bewijs dat wij u Nederlandse windenergie leveren.

ENGIE Wind is beschikbaar...

  • Voor huishoudelijk gebruik
  • Bij een jaarverbruik van maximaal 10.000 kWh
  • Zolang de voorraad strekt

De voordelen
van ENGIE Wind

  • Nederlandse windmolens
  • Dezelfde prijs als gewone groene stroom
  • Bijdrage aan een beter milieu

Zo ziet u welke stroom wij leveren

De windstroom die wij in het jaar 2016 aan u leveren, ziet u in 2017 terug op uw stroometiket. U krijgt het stroometiket altijd automatisch bij uw jaarafrekening. Het huidige stroometiket vindt u hier.

Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren