Menumenuclose

Deskundig energieadvies
bij u thuis

Direct aanvragen

Met het thuis energieadvies krijgt u bezoek van onze energieadviseur. U krijgt volledig inzicht in uw besparingsmogelijkheden. U ontvangt daarnaast een persoonlijk energierapport waarin exact voor u staat uitgewerkt welke energiebesparende maatregelen u kunt nemen. Nu voor slechts € 150.

Let op: door de nieuwe coronamaatregelen bieden wij tijdelijk geen thuisadvies aan. U kunt uiteraard wel een telefonisch- of video-advies aanvragen.

Energieadvies bij u thuis

Met het thuisadvies komt onze deskundige energieadviseur thuis bij u langs. De energieadviseur kan zo exact bekijken wat uw situatie is en precies aangeven hoe u kunt besparen op uw energieverbruik. U kunt met de adviseur meelopen en meteen uw vragen stellen en tips ontvangen. Na afloop ontvangt u een volledig energierapport waarin u alles nog eens rustig kunt nalezen. Zo weet u exact waar u aan toe bent. En bent u niet tevreden over het adviestraject? Dan betaalt u geen € 150, maar helemaal niets.

Thuisadvies aanvragen

Hoe werkt het?

contact_phone

Advies aanvragen

Vul het aanvraagformulier in voor het thuis adviesgesprek. U ontvangt direct een bevestiging in uw e-mail

access_time

Plan uw afspraak

U kunt zelf aangeven waarop het adviesgesprek u het beste past

date_range

Afspraakbevestiging

De energieadviseur neemt contact met u op om de afspraak voor het thuisadvies te bevestigen

group

Uw adviesgesprek vindt plaats

Onze deskundige energieadviseur geeft u energieadvies en tips

insert_drive_file

U ontvangt uw energierapport

Na afloop van uw adviesgesprek ontvangt u uw persoonlijk energierapport

phone_in_talk

Aanvullende telefonische afspraak

Tijdens een extra telefoongesprek kunt u aanvullende vragen stellen

Het energierapport is een goede en concrete samenvatting van het persoonlijk adviesgesprek. De voorgestelde maatregelen in het rapport zijn inclusief terugverdientijden, en dat vind ik erg belangrijk. Na afloop van het advies heb ik direct ledlampen besteld en een offerte aangevraagd voor een nieuwe CV-ketel. Zo heb ik al snel profijt van het advies. - Paul uit Zwolle

Ontvang een voorbeeld energierapport

Benieuwd wat u kunt verwachten van het persoonlijk adviesgesprek? Vraag dan nu gratis een voorbeeld energierapport aan. Hierin laten wij onder andere zien welke energiebesparende maatregelen in een advies kunnen zitten en welke subsidies er mogelijk van toepassing zijn.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het adviesgesprek?

Welke ruimtes in mijn woning worden bekeken tijdens het adviesgesprek?

Wat is de tevredenheidsgarantie?

Wat staat er in het energierapport?

Welke voorzorgsmaatregelen rondom Corona neemt de energieadviseur in acht?

Thuisadvies aanvragen

Het beste energieadvies voor u

Twijfelt u over het wat het beste energieadvies voor u is? Telefonisch, via video-verbinding of bij u thuis? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze energieadviseurs via 088 444 60 30 of woningscan.nl@engie.com. Wij helpen u graag.

Ontdek hoe u kunt besparen

Vraag nu een thuis adviesgesprek aan voor € 150 en ontvang een persoonlijk energierapport. En bent u niet tevreden over het adviestraject? Dan betaalt u helemaal niets.

Thuisadvies aanvragen