Menumenuclose

Energie besparen in huis

Wilt u energie besparen in uw huis? Dat is goed voor het milieu en het kan u veel geld besparen. Sommige maatregelen zijn eenvoudig, sommigen hebben een grotere investering nodig. Toch is de terugverdientijd van zo’n investering vaak een meevaller ten opzichte van wat het u kan opleveren.

Help mij besparen

Hoe bespaar ik energie?

Er zijn vele manieren om energie te besparen in huis. Door bijvoorbeeld een warmtepomp of zonnepanelen aan te schaffen. Maar ook het (beter) isoleren van uw huis is zeer voordelig, voor zowel de vermindering in CO2-uitstoot als voor uw energiekosten. Het besparen van energie is niet moeilijk, als u maar weet welke manier bij uw situatie past en mogelijk is in uw huis.

Eenvoudig energie besparen

Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn om te beginnen met het besparen van energie. U kunt met een kleine aanpassing, zoals het verbeteren van de isolatie in uw huis, al veel energie besparen. Ook investeringen als zonnepanelen en een warmtepomp kunt u verrassend snel terugverdienen en daarmee winst maken. ENGIE voorziet u graag van advies als het gaat om energie besparen. Is uw dak bijvoorbeeld geschikt om zonnepanelen op te plaatsen? 

Doe hier direct de Dakscan

Besparingstips

Wilt u meer tips en informatie om zelf energie te gaan besparen? Lees dan meer over besparen op gasverbruik en op stroomverbruik. Ook kunt u hier alles over zonnepanelen vinden van ENGIE. Of laat u eens informeren door een onafhankelijke energieadviseur die voor u een plan opstelt. Hoe eerder u begint met het besparen van energie des te sneller het geld gaat opleveren.

Energielabel van uw huis

Wanneer u energie gaat besparen in uw huis resulteert dit in een groener energielabel. Iedere woning heeft een energielabel in Nederland en dit geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. Werk ook aan een groener label en laat uw woningwaarde stijgen en uw woonlasten dalen door energie te gaan besparen met ENGIE.

Bespaar energie met ENGIE

Bij ENGIE bent aan het juiste adres als u energie wilt besparen in uw huis. Het plaatsen van zonnepanelen, isolatie, een warmtepomp of een hr-ketel bijvoorbeeld?

Ook een begin maken met energie besparen?