Menumenuclose

Energie besparen met een slimme thermostaat

Een slimme thermostaat zorgt voor gemiddeld 22% besparing op uw gasverbruik. U kunt de slimme thermostaat programmeren, waardoor uw huis automatisch op de juiste temperatuur wordt verwarmd. Dit zorgt voor meer wooncomfort én energiebesparing.

Aan de slag met een slimme thermostaat in uw woning? Bekijk welke thermostaat bij u past.

Hoe werkt een slimme thermostaat?

Voor elk huis is er een passende slimme thermostaat. Onze partner 50five biedt drie verschillende slimme thermostaten aan: de Nest Learning Thermostat, de Tado thermostaat en de Honewell Lyric.

De voordelen van een slimme thermostaat

 • In te stellen op uw leefpatroon
 • Op afstand te bedienen met uw smartphone of tablet
 • Aanwezigheidssensor
Welke thermostaat past bij u?

Nest Thermostat E

De Nest stelt zichzelf automatisch op uw ritme in. Zo weet de Nest Thermostat E bijvoorbeeld dat u 's ochtends weggaat naar werk en zet automatisch de verwarming uit. Ook kunt u de Nest op afstand bedienen via uw smartphone. Handig voor als u onderweg bent en de verwarming alvast aan wilt zetten.

De voordelen van de Nest Thermostat E

 • Past zich automatisch aan aan uw leefritme
 • Op afstand te bedienen met de Nest App
 • Strak design
Meer informatie

Tado

Tado is een slimme thermostaat die zich gemakkelijk naar wens laat instellen. Installeer de thermostaat op eenvoudige wijze en start direct met besparen op je energierekening.

De voordelen van de Tado thermostaat

 • Gemakkelijke installatie
 • Past zich aan, aan uw huis en buitentemperatuur
 • Weet waar u bent en verwarmt alleen wanneer nodig
Meer informatie

Honeywell Lyric

De slimme Honeywell Lyric T6R-thermostaat bepaalt de temperatuur van jouw huis op basis van je actuele locatie. Ben je op vakantie of van huis? Dan wordt de temperatuur aangepast. Ben je onderweg naar huis? Dan is je huis op temperatuur als je binnenkomt.
  

De voordelen van de Honeywell Lyric

 • Automatisch de temperatuur in huis afstemmen op jouw locati
 • De thermostaat plaats je draadloos op de beste plek in huis
 • De Honeywell Lyric leert wanneer de verwarming moet worden ingeschakeld
Meer informatie
thermostaatknop

Nog meer besparen?

Door de temperatuur per kamer te regelen in plaats van voor het hele huis, kunt u nog meer besparen. Honeywell verkoopt losse thermostaatknoppen voor op uw radiator. U vervangt uw oude radiatorknoppen eenvoudig voor de draadloze Honeywell thermostaatknoppen. Koppel de thermostaatknoppen aan uw Honeywell Evohome en u regelt de temperatuur makkelijk per kamer.

Meer informatie
Logo 50five

Onze partner in slimme thermostaten

50five wil u inspireren hoe u uw huis comfortabeler kunt maken. Een belangrijk aspect daarbij is home automation. Daarmee kunt u uw huis op een eenvoudige manier comfortabeler maken en besparen op uw energierekening. Alle producten van 50five zijn uitvoerig getest op gebruiksvriendelijkheid, eenvoud, gemak en betrouwbaarheid.

naar 50five
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren