Menumenuclose

Energie besparen met dakisolatie

Inmiddels is meer dan 80% van de woningen al voorzien van dakisolatie. Maar het komt vaak voor dat woningen matig geïsoleerd zijn en er alsnog veel voordeel te halen valt uit opnieuw isoleren. Behalve het besparen van geld verhoogt u namelijk ook uw wooncomfort aanzienlijk.

Hoe werkt dakisolatie?

De meest voorkomende manier van dakisolatie is het aanbrengen van een laag polyurethaan (PUR). Dit heeft een hoge isolatiewaarde en wordt naadloos tegen de binnenzijde van uw schuine dak gespoten. U kunt uw schuine dak ook laten isoleren met het Isoverzolderisolatiesysteem Sonestrong Pro. Dit is een isolatielaag in combinatie met een nette afwerking, die met behulp van een profielensysteem wordt geplaatst.

Zoldervloer isolatie

Zoldervloer isolatie

Wordt uw zolder niet gebruikt als leefruimte? Dan is alleen de zoldervloer isoleren ook een optie. Door kleine boorgaten in de houten vloer wordt de vloer opgevuld met HR IsoWool. Dit is vaak een goedkoper en makkelijker alternatief.

Gratis isolatie-advies aanvragen

Wilt u weten wat isoleren voor effect heeft op uw energieverbruik? Vraag dan gratis en vrijblijvend isolatie-adviesgesprek aan bij onze partner Pluimers. In dit gesprek wordt samen met u het effect van isolatie doorgesproken en wordt duidelijk wat het isoleren van uw huis gaat kosten.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren