Menumenuclose

Isoleer uw woning en bespaar honderden euro's

Door het isoleren van uw woning bespaart u aanzienlijk op uw energieverbruik. Er kan geen warmte meer verloren gaan via het dak, de ramen of de muren. Dat zorgt voor een lagere energiefactuur, geeft meer comfort en is beter voor het milieu. Want minder gas betekent een lagere CO²-uitstoot.

U kunt op verschillende manieren aan de slag gaan met het isoleren van uw woning: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en glasisolatie. Om goed te bepalen wat het effect van isoleren op uw woning is, kunt u bij onze partner Pluimers een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Een isolatie-expert komt dan bij u langs en bespreekt wat de beste isolatiemaatregelen voor uw huis zijn. Bekijk vooraf of er misschien isolatiesubsidie beschikbaar is in uw gemeente.

meisje kijkt tv in energiezuinige woning

De voordelen van isoleren

  • Verlaag uw energiekosten tot wel 26%
  • Gemiddeld in 5 tot 8 jaar terugverdiend
  • Verhoog het comfort van uw woning
  • Goed voor het milieu, u verkleint uw CO2 voetstap

Stap voor stap uw woning isoleren

Wilt u meer lezen over de verschillende manieren van isoleren en wat u allemaal kunt doen om uw woning warm te houden in de winter en koel in de zomer? Download dan ons gratis Isolatie Magazine! Hierin zetten we alles voor u op een rij.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen het Isolatie Magazine per e-mail naar u toe.

Vul uw e-mail in en ontvang het magazine gratis

E-mailadres *
*
Voordelen isoleren

Lees meer over de soorten isolatie

Gratis isolatie advies

Gratis isolatie-advies aanvragen

Wilt u weten wat isoleren voor effect heeft op uw energieverbruik? Vraag dan gratis isolatie-advies aan bij onze partner Pluimers. Het gesprek is gratis en vrijblijvend. In dit gesprek wordt samen met u het effect van isolatie doorgesproken en wordt duidelijk wat het isoleren van uw huis gaat kosten.

Adviesgesprek aanvragen
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren