Menumenuclose

Energie besparen met een moderne CV-ketel

Een CV-ketel zorgt ervoor dat het altijd behaaglijk warm is in huis en dat u overal snel warm water heeft. Moderne CV-ketels hebben een energiezuinige pomp  om het water door de radiatoren of vloerverwarming te pompen. Daarmee wordt uw energieverbruik aanzienlijk teruggedrongen.

Aan de slag met het energiezuiniger verwarmen van uw woning? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Isoleren

Is een CV-ketel hetzelfde als een HR-ketel?

De term HR-ketel wordt gebruikt voor een type CV-ketel die een hoog rendement behaalt en zo erg energiezuinig is. Zo'n energiezuinige CV-ketel wordt dus Hoogrendementsketel (HR-ketel) genoemd. Tegenwoordig zijn bijna alle nieuw geplaatste ketels HR-ketels. Een nieuwe CV-ketel wordt standaard geleverd met een thermostaat.

Vraag gratis advies aan
warmtepomp

Overstappen op een warmtepomp?

Als u een vervanging van uw CV-ketel overweegt, is dit hét moment om te bekijken of een warmtepomp interessant is voor u. Een warmtepomp haalt energie uit natuurlijke bronnen zoals de buitenlucht, en is dé oplossing wanneer u fors minder gas wilt verbruiken of misschien zelfs zonder gasaansluiting wilt wonen.

Wilt u meer weten? Vraag dan ons speciale Warmtepomp Magazine aan. Vervolgens kunt u onze warmtepompchecklist invullen om een persoonlijk advies te ontvangen over de mogelijkheden van een warmtepomp in uw woning.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren