Menumenuclose

Energieadvies

Samen energie besparen.
ENGIE helpt u graag verder.

Wij geloven er in dat je met positiviteit verder komt. De uitdaging naar een schonere wereld gaan we aan. Iedere dag weer. Maar hoe op energie te besparen, op welke manier en waar te beginnen? Dit is voor iedereen en in iedere situatie anders. Wij begrijpen dat. Wij willen u daar graag bij adviseren.

ENGIE helpt u graag met uw vragen rondom onder andere: zonnepanelen, warmtepompen, isolatie, zelf energie opwekken, laadpalen en energiezuinige apparatuur. Wij staan klaar om samen met u aan de slag te gaan!

Bespaartip van de maand

Isoleren is vaak de eerste stap in besparen. Uw woning verliest minder energie, waardoor u tot wel 26% bespaart op uw energiekosten. Het zorgt gelijk voor meer wooncomfort. Met isolatie creëert u al snel een ideale WinWoonSituatie. 
Daarnaast stijgt de waarde van uw woning.

Ontdek uw WinWoonSituatie 

Bekijk hoe u kunt besparen met de ENGIE Wijzer

Welke bespaarmaatregelen passen het beste bij uw woonsituatie? De ENGIE Wijzer rekent het automatisch voor u uit. Bekijk direct wat de verschillende mogelijkheden u opleveren en wat de kosten en terugverdientijden zijn. Vul uw postcode en huisnummer in en ontdek wat u kunt besparen.

Doe de ENGIE Wijzer

Alles over zonnepanelen

Zelf uw energie opwekken met met zonnepanelen en direct besparen op uw energierekening. Vraag eenvoudig adviesgesprek aan.

Naar zonnepanelen pagina Lees verder

Aan de slag met zonnepanelen

Met uw dak kunt u meer dan u denkt. Het kan u zelfs geld besparen als u zonnepanelen op uw dak legt. U gaat dan zelf aan de slag met het opwekken van uw eigen energie. De panelen zetten zonlicht om in elektriciteit voor uw woning. Hierdoor dalen de kosten op uw stroomrekening én u haalt uw eigen groene stroom in huis.

Op onze speciale zonnepanelen-pagina's leest u alles over zonnepanelen. Van oriënteren op zonnepanelen tot installatie en nazorg.

Besparen op gasverbruik

Besparen op uw gasverbruik? Met isolatie, een nieuwe HR-ketel of een warmtepomp. Of meer inzicht door een slimme thermostaat.

Naar besparen op gas Lees verder

Besparen op gas

Er zijn steeds meer manieren om te besparen op gas. Huizen raken tegenwoordig steeds beter geïsoleerd. Dit levert een flinke besparing per jaar op. Ook wordt er steeds meer gebruik gemaakt van producten die het gas (grotendeels) vervangen, zoals een warmtepomp of zonneboiler. Zo wordt gas steeds meer vervangen voor duurzame energie.

Lees verder over besparen op gas.

Besparen op stroomverbruik

Besparen op stroom door inzicht in uw energie verbruik door energiemonitoring. En kies voor energiezuinig witgoed.

Naar besparen op stroom Lees verder

Besparen op stroom

Door slim om te gaan met uw apparaten kun u energie en geld besparen. Hierbij kunt u denken aan het kopen van energiezuinige apparaten en daarnaast gebruik te maken van energiemonitoring.

Lees verder over besparen op stroom.

Op zoek naar meer slimme tips? Lees onze blogs over energie besparen!

Ook interessant19 juli 2018

Warmtepomp als alternatief voor cv-ketel

Zoekt u een alternatief voor uw cv-ketel? Een warmtepomp verwarmt milieubewust uw huis en water. Bekijk direct de alternatieven voor de cv! Lees verder
Ook interessant12 juni 2018

Van het gas af: hoe doe ik dat?

In 2050 wil Nederland CO2-neutraal zijn en dat betekent dat we met zijn allen van het gas af moeten. Maar wat zijn de alternatieven? Lees verder
Ook interessant26 januari 2018

Aan de slag met duurzame energie

Besparen op energie en verduurzamen. Iedereen heeft het erover. Maar wat kan ik nu eigenlijk zelf doen? En waar moet ik aan denken bij verduurzamen en groene energie... Lees verder
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren