Menumenuclose

Energieadvies
voor uw woning

Een lager energieverbruik is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee én wooncomfort. Alleen maar goede redenen om te besparen op energie, maar waar moet u beginnen? Niet ieder huis en huishouden is hetzelfde. Daardoor is de ideale eerste stap naar een energiezuiniger huis ook voor iedereen uniek. Wij helpen u graag met een passend energieadvies.

Advies om energie te besparen

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw huis energiezuiniger te maken. Dit gaat van het vervangen van uw oude verlichting door LED-verlichting tot het aanschaffen van zonnepanelen of een warmtepomp. Daarnaast is het verbeteren van de isolatie van uw dak, de gevel of de vloer ook een goede stap naar een energiezuiniger huis. Al deze verschillende maatregelen worden meegenomen in het energieadvies. Er wordt dan gekeken welke van deze maatregelen geschikt voor uw woonsituatie zijn.

Voordat u gaat besparen is het goed om te weten wat uw huidig energieverbruik is. Dit kunt u vinden op de jaarafrekening van uw energieleverancier. Wij ondersteunen u graag bij het berekenen van uw energieverbruik.

Bekijk hoe u kunt besparen met de ENGIE Wijzer

Zoals gezegd zijn er verschillende mogelijkheden om te besparen op energie. Nu is het goed om te weten welke besparingsmaatregelen het beste bij uw woonsituatie passen. Met behulp van onze ENGIE Wijzer ontvangt u gemakkelijk en snel een passend energieadvies voor uw situatie. Wanneer u de ENGIE Wijzer invult, ontvangt u vrijblijvend van ons het adviesrapport. Bekijk direct wat de verschillende mogelijkheden u opleveren, wat de kosten hiervan zijn en hoe lang het duurt voordat u dit heeft terugverdiend. Vul uw postcode en huisnummer in en ontdek uw eerste stap naar besparing.

Doe de ENGIE Wijzer

ENGIE Wijzer

Persoonlijk advies voor uw woning

Naast onze online check kunt u ook een persoonlijk adviesgesprek aanvragen. Hierbij geeft onze energieadviseur u telefonisch of via videoverbinding advies over welke energiebesparende maatregelen passend zijn voor u. Na afloop van het gesprek ontvangt u hierover een volledig energierapport. Zo heeft u volledig inzicht in de kosten, besparingen en terugverdientijden van alle maatregelen voor uw woning.

Vraag nu persoonlijk advies aan

Veelgestelde vragen over advies

Hoe kan ik advies krijgen over mijn situatie?

Moet ik klant zijn van ENGIE om advies te ontvangen? 

Is het advies kosteloos?

Ik huur, wat kan ik doen?

Stefan gaat de strijd aan met de winterkou

Nóg een winter 's ochtends opstaan in de kou zag Stefan niet zitten. Hij ging aan de slag en verbeterde zijn wooncomfort. Vooral de snelle terugverdientijd was voor hem interessant.

Ontdek hoe Stefan de kou buiten houdt