Menumenuclose
Creëer uw WinWoonSituatie 


Iedere WinWoonSituatie is uniek. Net als de ideale eerste stap. 
Ontdek de ideale stap naar uw WinWoonSituatie

Het milieu minder belasten en profiteren van lagere energielasten. Win-win! Dat noemen we bij ENGIE een WinWoonSituatie. Voor iedereen is deze situatie uniek. Net als de ideale eerste stap. Neem groene energie af of begin met besparen op uw verbruik. Misschien bent u zelfs al klaar om zelf op te wekken en deze energie met anderen te delen. Ontdek waar u mee kunt beginnen. Ga vandaag al aan de slag met ons advies. 

Bekijk hoe u kunt besparen met de ENGIE Wijzer

Welke bespaarmaatregelen passen het beste bij uw woonsituatie? De ENGIE Wijzer rekent het automatisch voor u uit. Bekijk direct wat de verschillende mogelijkheden u opleveren en wat de kosten en terugverdientijden zijn. Vul uw postcode en huisnummer in en ontdek wat u kunt besparen.

Doe de ENGIE Wijzer

Stefan gaat de strijd aan met de winterkou

Nóg een winter 's ochtends opstaan in de kou zag Stefan niet zitten. Hij ging aan de slag en verbeterde zijn wooncomfort. Vooral de snelle terugverdientijd was voor hem interessant.

Lees meer

Veelgestelde vragen over advies

Hoe kan ik advies krijgen over mijn situatie?

Moet ik klant zijn van ENGIE om advies te ontvangen? 

Is het advies kosteloos? 

Ik huur, wat kan ik doen? 

Persoonlijk advies

ENGIE helpt u graag om energie te besparen én duurzaam te wonen. Win-win dus. Wij geven u graag persoonlijk advies. Samen kijken we wat in uw situatie de beste oplossing is. Welke stappen kunt u nu al zetten en wat kunt u in de toekomst doen?

088 444 6630

maandag t/m vrijdag van 08.00 - 18.00 uur

stel uw vraag