Menumenuclose

Energieadvies

Samen energie besparen.
ENGIE helpt u graag verder.

Wij geloven er in dat je met positiviteit verder komt. De uitdaging naar een schonere wereld gaan we aan. Iedere dag weer. Maar hoe op energie te besparen, op welke manier en waar te beginnen? Dit is voor iedereen en in iedere situatie anders. Wij begrijpen dat. Wij willen u daar graag bij adviseren.

ENGIE helpt u graag met uw vragen rondom onder andere: zonnepanelen, warmtepompen, isolatie, zelf energie opwekken, laadpalen en energiezuinige apparatuur. Wij staan klaar om samen met u aan de slag te gaan!

Bespaartip van de maand

Zonnepanelen hebben een lange levensduur. De meeste garanties lopen tot 25 jaar, maar het is niet ongebruikelijk dat ze 30 tot 35 jaar mee gaan. Een mooie investering als u bedenkt dat u de zonnepanelen vaak al binnen 7 jaar terugverdient.

Meer over zonnepanelen

Bekijk hoe u kunt besparen met de ENGIE Wijzer

Welke bespaarmaatregelen passen het beste bij uw woonsituatie? De ENGIE Wijzer rekent het automatisch voor u uit. Bekijk direct wat de verschillende mogelijkheden u opleveren en wat de kosten en terugverdientijden zijn. Vul uw postcode en huisnummer in en ontdek wat u kunt besparen.

Doe de ENGIE Wijzer

Alles over zonnepanelen

Zelf uw energie opwekken met met zonnepanelen en direct besparen op uw energierekening. Vraag eenvoudig adviesgesprek aan.

Besparen op gasverbruik

Besparen op uw gasverbruik? Met isolatie, een nieuwe HR-ketel of een warmtepomp. Of meer inzicht door een slimme thermostaat.

Besparen op stroomverbruik

Besparen op stroom door inzicht in uw energie verbruik door energiemonitoring. En kies voor energiezuinig witgoed.

Op zoek naar meer slimme tips? Lees onze blogs over energie besparen!

Ook interessant25 september 2019

Aan de slag met duurzame energie

Besparen op energie en verduurzamen. Iedereen heeft het erover. Maar wat kan ik nu eigenlijk zelf doen? En waar moet ik aan denken bij verduurzamen en groene energie... Lees verder
Ook interessant19 juli 2018

Warmtepomp als alternatief voor cv-ketel

Zoekt u een alternatief voor uw cv-ketel? Een warmtepomp verwarmt milieubewust uw huis en water. Bekijk direct de alternatieven voor de cv! Lees verder
Ook interessant12 juni 2018

Van het gas af: hoe doe ik dat?

In 2050 wil Nederland CO2-neutraal zijn en dat betekent dat we met zijn allen van het gas af moeten. Maar wat zijn de alternatieven? Lees verder
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren