Energie vergelijken: begin direct met besparen

Heeft u er al eens aan gedacht om energie te vergelijken? Omdat de kans aanwezig is dat u nu teveel voor uw energie betaalt, kan het heel interessant zijn om te kijken of u ergens anders voordeliger uit bent. ENGIE heeft daarom speciaal voor u een energievergelijker gemaakt. Vergelijk in één stap gratis en vrijblijvend uw contract met ENGIE's voordeligste tarief!

Hoeveel kunt u besparen?

Binnen 1 minuut berekent u uw voordeel

Bereken uw besparing

ENGIE. Positief over energie

Waarom energie vergelijken?

Waarom het belangrijk is om energieleveranciers met elkaar te vergelijken? Simpel: dit kan u tot honderden euro's per jaar besparen. Bovendien kunt u door energie te vergelijken zien of uw huidige contract nog goed aansluit op uw wensen, of dat het contract van een andere energieleverancier misschien beter bij u past. Zo betaalt u alleen voor wat u wilt en nodig heeft!
Vrouw met energierekening

Zie in één oogopslag wat u bespaart

Maar is energiekosten met elkaar vergelijken dan niet heel ingewikkeld? Daar kunnen we kort over zijn: nee. ENGIE maakt energie vergelijken namelijk heel gemakkelijk! Wij zorgen ervoor dat de verschillen tussen ons en andere energieleveranciers duidelijk inzichtelijk zijn. Zo ziet u in één oogopslag wat u met uw overstap zult besparen! Hoe wij dit voor u berekenen? U hoeft slechts twee simpele stappen te volgen. Vul uw postcode en uw jaarlijkse energieverbruik en uw huidige leverancier in op onze website. Vervolgens maken wij voor u de berekening. U ziet dan direct hoeveel goedkoper wij zijn dan uw huidige leverancier en kunt direct energie aanvragen bij ENGIE!

Vergelijk en ontdek uw besparing

Ontdek vandaag nog of u teveel betaalt! Vul ons formulier in en vergelijk ENGIE met andere energieleveranciers. Als u voor ENGIE kiest, kiest u bovendien niet alleen voor een goede prijs kwaliteitsverhouding, maar ook voor een betere toekomst. Wij leveren 100% groene, duurzame energie. En zo hoort het ook. Want een duurzame toekomst is voor ons allemaal!

Onze klantbeoordelingen   ENGIE klantbeoordelingen via The Feedback Company

 • 8,5
  Gemiddeld cijfer
 • 97%
  Beveelt ons aan
 • 1472+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom
Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren