Menumenuclose

Energie vergelijken: begin direct met besparen

Heeft u er al eens aan gedacht om energie tarieven te vergelijken? Het is daarom slim om af en toe de energie tarieven te vergelijken. Zo bent u snel op de hoogte wanneer u ergens anders toch voordeliger uit bent. ENGIE heeft daarom speciaal voor u een energievergelijker gemaakt. Vergelijk in één stap gratis en vrijblijvend uw contract met ENGIE's voordeligste tarief. Hiermee wordt direct inzichtelijk of u bij ons goedkoper uit bent dan bij uw huidige leverancier!

Hoeveel kunt u besparen?

Binnen 1 minuut berekent u uw voordeel

Bereken uw besparing

ENGIE. Positief over energie

Waarom energie vergelijken?

Energiecontracten sluit u meestal voor een of twee jaar af. Vaak geldt hierbij een aanbieding. Loopt de contractperiode af en kiest u niet voor een nieuw contract, dan blijft u uw energie via dezelfde leverancier afnemen. U bent dan echter vaak niet meer zo voordelig uit als in het begin. Daarom is het goed om uw energie tarieven met regelmaat te vergelijken. Dit kan u tot honderden euro's per jaar besparen. Bovendien kunt u door de tarieven van energie te vergelijken zien of uw huidige contract nog goed aansluit bij uw wensen en verbruik, of dat het contract van een andere energiemaatschappij misschien beter bij u past. Zo betaalt u alleen voor wat u echt nodig hebt!
Vrouw met energierekening

Zie in één oogopslag wat u bespaart

Maar is energiekosten met elkaar vergelijken dan niet heel ingewikkeld? Daar kunnen we kort over zijn: nee. ENGIE maakt energie vergelijken namelijk heel gemakkelijk! Wij zorgen ervoor dat de verschillen tussen ons en andere energieleveranciers duidelijk inzichtelijk zijn. Zo ziet u in één oogopslag wat u met uw overstap zult besparen! Hoe wij dit voor u berekenen? U hoeft slechts twee simpele stappen te volgen. Vul uw postcode en uw jaarlijkse energieverbruik en uw huidige leverancier in op onze website. Vervolgens maken wij voor u de berekening. U ziet dan direct hoeveel goedkoper wij zijn dan uw huidige leverancier en kunt direct energie aanvragen bij ENGIE!

Vergelijk en ontdek uw besparing

Ontdek vandaag nog of u teveel betaalt! Vul onze vergelijker in om de energietarieven van ENGIE te vergelijken met die van andere energieleveranciers. Als u voor ENGIE kiest, kiest u bovendien niet alleen voor een goede prijs kwaliteitsverhouding, maar ook voor een betere toekomst. Wij leveren 100% groene, duurzame energie. En zo hoort het ook. Want een duurzame toekomst is voor ons allemaal!

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,4
  Gemiddeld cijfer
 • 97%
  Beveelt ons aan
 • 2163+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren