Voordelige energie  
voor leden van coöperaties

Leden van coöperaties krijgen bij ENGIE voordelige energie. Zo willen we de duurzame energie die coöperaties opwekken, stimuleren. Wij ondersteunen de Regeling Verlaagd Tarief (Postcoderoosregeling). Wij verrekenen dat automatisch. Zo heeft u bij ons het gemak van de regeling én voordelige energie.

Energie voor leden van coöperaties van Zon op Nederland 
Bereken uw maandbedrag
Energie voor leden van coöperaties
Bereken uw maandbedrag

Uw energie komt van wind en zon

Coöperaties zorgen voor meer duurzame energie. Wij willen de leden van coöperaties daarbij passende energie leveren: energie uit wind en zon! Wij wekken deze energie op in onze Nederlandse wind- en zonparken. Zo heeft u gegarandeerd herleidbare groene stroom van eigen bodem.
BoomplantdagENGIE2016

Bosgecompenseerd gas

De gas die wij leveren wordt gecompenseerd met bos. Wij doen namelijk bij uw afname van onze gas een donatie aan de stichting Trees for All. Dat heeft in 2016 tot ons eerste ENGIEbos geleid. Zo is uw keuze voor gas van ENGIE een investering in een groene toekomst!

ENGIEbos

Wij faciliteren de Postcoderoosregeling

Als lid van een coöperatie draagt u bij aan het realiseren van duurzame energie. Daarom hoeft u van onze overheid minder energiebelasting te betalen. Dat staat vast in de 'Regeling Verlaagd Tarief', ook wel bekend als 'de Postcoderoosregeling'. Wij verrekenen deze korting op uw energiebelasting op uw factuur. Zo hebben de leden van uw coöperatie geen gedoe: de regeling wordt bij aanmelding automatisch toegepast. Gemakkelijk geregeld!

Voordelige energie voor u

Net als u werken wij bij ENGIE aan energie die mooi is voor de wereld en voor u. Daarom willen we energie van coöperaties stimuleren. Dat doen wij door leden van coöperaties extra voordelige energie te bieden. Zo werken wij samen met u aan een duurzame wereld.  

Anderen bekeken ook:

Een coöperatie opzetten is een hele klus. Wij helpen u daarbij.

Meer over coöperaties

Energie besparen? Ontdek uw bespaarkans in 5 minuten!

Naar het bespaaradvies

Kies voor zonne-energie. Een verstandige, duurzame keuze. .

Meer over zonne-energie

ENGIE. Positief over Energie.

Het is tijd voor nieuwe energie. Energie die mooi is voor de wereld en voor u. Met ENGIE Opgewekt maken we herleidbare, duurzame, lokale energie beschikbaar voor iedereen. Zelf opwekken, samen opwekken, aanbieden en afnemen. Daarom ondersteunen wij coöperaties en bieden wij hun leden extra voordeel. Samen maken we duurzame energie beschikbaar voor iedereen.

Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren