Menumenuclose

5 redenen om het zonnetje in huis te zijn

Door , op maandag

ENGIE is positief over energie. Maar waar ben jij positief over? Wat tovert een glimlach op jouw gezicht? Kortom: wat maakt je gelukkig? Wij vroegen het onze klanten en hun antwoorden geven zoveel energie, dat we ze delen.

In de eerste speelweek van tennistoernooi Roland-Garros, waar ENGIE duurzaam partner van is, hebben we een actie georganiseerd. We vroegen onze klanten om met ons te delen waar zij positief over zijn en op het spel stonden twee finalekaarten voor Roland-Garros. Talloze reacties hebben we ontvangen en de vijf meest genoemde en inspirerende redenen om het zonnetje in huis te zijn, zetten we op een rij.

1: Sportief geluk
Eens te meer is nu gebleken dat onze klanten, net als wij, sportliefhebbers zijn. Het kampioenschap van Feyenoord en de overwinning van Tom Dumoulin bij de Giro d’Italia, stemmen onze klanten vrolijk. Dat Nadal zijn tiende overwinning op Roland-Garros kon behalen, deed ook menig sporthart sneller kloppen. Esther verwoordt het prachtig: “Sport brengt mensen samen, geeft het goede gevoel en inspireert”.

2: Men slaat de handen ineen voor een duurzame toekomst

Duurzaamheid is actueler dan ooit tevoren. Dat men steeds milieubewuster wordt en bereid is om de handen ineen te slaan voor een duurzame toekomst, vinden onze klanten enorm belangrijk. Jac schrijft: “Ik ben positief over het groeiende wereldwijde besef dat meer aandacht voor duurzaamheid en zuinig omgaan met de natuur en de grondstoffen, onze planeet kan redden.”

3: Het zijn de kleine dingen die het doen
Veel reacties die we hebben ontvangen, beschrijven wat we eigenlijk al weten: het zijn de kleine dingen die het doen. Zo geniet Marieke enorm van een kop koffie met de buurvrouw en doet Julie alles voor een lach van haar dochter. Ook de reactie van Marco springt er uit. Hij schrijft: “Mijn echtgenote is de allermooiste en allerliefste vrouw van de hele wereld. Ik prijs mezelf al 20 jaar heel gelukkig met haar. Het ontbreekt me aan niets”.

4: Aan de betere hand zijn
Helaas heb je je gezondheid niet altijd in eigen hand en sommigen krijgen het zwaar te verduren. Een verbeterde gezondheid, is dan ook voor veel van onze klanten een enorme opsteker. “Ik heb de laatste tijd veel te stellen gehad met mijn gezondheid, maar nu ik weer alles kan, ben ik helemaal blij”, schrijft Christi.

5: Een soepele samenwerking

En last but not least: veel van onze klanten geven aan blij te zijn met de goede samenwerking met ENGIE. Bas schrijft bijvoorbeeld: “ENGIE is een no-nonsense bedrijf dat voor een goede prijs de beste diensten levert”, en Jacob roemt dat hij wordt ontzorgd. Grotere complimenten kunnen wij niet krijgen en daarom zijn al die klanten ónze zonnetjes in huis.