Menumenuclose

De kou komt eraan...

Door , op woensdag
Nu het buiten steeds kouder wordt, wilt u er thuis comfortabel bijzitten. De dagen worden korter, de lampen gaan aan en om de kou buiten te houden doet u de verwarming wellicht een graadje hoger. Het is dan zonde als er onnodig warmte uit uw woning verdwijnt. Met het plaatsen van tochtstrips en een brievenbusklep houdt u al de nodige kou buiten, maar met isoleren bespaart u pas echt warmte. Want wie wil er nu niet besparen op gas, water en licht?

Warmte die u niet verliest, hoeft u ook niet (bij) te verwarmen. Dat scheelt op uw energierekening en zorgt voor een lagere CO2-uitstoot. U gaat immers minder gas verbruiken. En niet onbelangrijk: een goed geïsoleerde woning geeft u nog meer wooncomfort. Stelt u eens voor: met dakisolatie wordt het eindelijk mogelijk om uw zolder te verbouwen tot een logeer- of speelkamer. En met vloerisolatie heeft u geen last meer van die koude voeten.

Welke isolatie past bij u?Voordelen isoleren
Er zijn vier manieren om uw woning te isoleren:
Iedere vorm zorgt op zijn eigen manier voor warmtebesparing. Met spouwmuurisolatie bespaart u tot wel 30% op uw gasverbruik, en met dubbel glas (HR++) tot wel 14%. Afhankelijk voor welke vorm u kiest, heeft u uw investering al in een paar jaar terugverdiend. Altijd een slimme keuze dus!

Ik wil isoleren, en nu?
Ongeacht in wat voor huis u woont, isoleren is altijd maatwerk. Om goed te bepalen wat het effect van isoleren op uw woning is, kunt u bij onze partner Pluimers een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Pluimers Isolatie heeft tientallen jaren ervaring met het isoleren van woningen. Een isolatie-expert komt bij u langs en bekijkt uw hele woning. Samen met u bespreekt hij wat de beste isolatiemaatregelen voor uw huis zijn. En u krijgt uiteraard inzicht in wat het u gaat kosten.

vraag een adviesgesprek aan