Menumenuclose

‘Zo levert mijn spaargeld nog wat op’

Door , op dinsdag
Onlangs mochten wij weer één van onze klanten blij maken met een Sprs.me giftcard. Heeft u voor 30 september 2017 zonnepanelen gekocht via ENGIE? Dan maakte u kans op deze prijs. Dhr. Van der Ploeg uit Almelo was de gelukkige.

Bij een aantal van de buren liggen al zonnepanelen op het dak, en bij dhr. Van der Ploeg binnenkort ook. Ondanks dat er een paar mooie, hoge bomen voor het huis staan, biedt het dak straks toch ruimte voor tien zonnepanelen. ‘Waarschijnlijk genoeg om mijn eigen verbruik op te wekken en dus nul op de stroomrekening te krijgen!’.

Geen moeilijke beslissing

‘De beslissing om voor zonnepanelen te gaan, was snel genomen’, vertelt dhr. Van der Ploeg. ‘Toen ik op een avond naar mijn spaargeld keek, en bedacht wat je er op de bank voor krijgt, leken zonnepanelen mij een hele goede optie. Uiteraard speelde het duurzaam opwekken van je eigen, groene energie ook een belangrijke rol. Ik had kort hiervoor een mail ontvangen van ENGIE over zonnepanelen, en ik heb direct een offerte aangevraagd.’

Zonnepanelen verdienen zich tegenwoordig inderdaad snel terug. Afhankelijk van hoe de panelen liggen ten opzichte van de zon, kunt u uw investering al na 7 jaar terugverdienen. En daar houdt het niet op: zonnepanelen gaan wel 30 jaar mee. Dat betekent dat u 23 jaar geen energiekosten voor stroom betaalt!

Totaalpakket

Als u via ENGIE een offerte aanvraagt voor zonnepanelen, komt uw aanvraag terecht bij onze partner Sungevity. Dhr. Van der Ploeg: ‘Ik ben zeer tevreden hoe het offerteproces is verlopen. Ik heb van Sungevity een advies ontvangen van hoe de panelen op mijn dak komen te liggen, en vervolgens hebben we telefonisch door middel van een presentatie op mijn computer het proces doorlopen. Dit zag er allemaal erg professioneel uit en het aanbod zag er ook goed uit. Ik heb toen direct besloten om de panelen aan te schaffen.’

Na de installatie van de zonnepanelen houdt de service niet op. Sungevity biedt 10 jaar lang product- en installatiegarantie en zelfs 25 jaar vermogensgarantie. Neemt het vermogen van een paneel sneller af dan toegestaan, dan krijgt u kosteloos een nieuw paneel geleverd. Daarnaast krijgt u ENGIE ZonGarantie. Hierbij wordt actief uw zonnesysteem gemonitord. Zo kan Sungevity zien of uw panelen echt produceren wat vooraf voor u berekend is. Door de nauwkeurigheid van de berekening wordt de stroomproductie 10 jaar gegarandeerd. Als aan het eind van het jaar blijkt dat het systeem minder stroom heeft geproduceerd dan verwacht, dan krijgt u de gemiste productie terug. En hier hoeft u zelf helemaal niks voor te doen.

Download ons Zonnepanelen Magazine

Enthousiast geworden over zonnepanelen? Download ons Zonnepanelen Magazine! In dit magazine leest de antwoorden op de vijf meest gestelde vragen over zonnepanelen. Zo weet u of uw dak geschikt is en wat de kosten en opbrengsten voor u zijn. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.