Menumenuclose

Warm in de winter, koel in de zomer

Door , op woensdag

Zomers kunnen de temperatuur niet alleen buiten hoog oplopen, ook binnen kan het onaangenaam koud worden. Dit ongemak is makkelijk te verhelpen door het huis te isoleren. 

Isolatie helpt ook in de zomer

Wist je dat isoleren niet alleen in de winter helpt? Waar je in de winter de warmte binnenhoudt, houdt isolatie deze in de zomer net zo effectief buiten. Daardoor is de temperatuur stabiel en heb je meer controle over wat voor jou prettig aanvoelt. Het is dan wel handig om alle deuren en ramen dicht te houden, anders sluipt de warmte alsnog naar binnen!

Is dat het enige voordeel?

Nee! Naast comfort, zorgt isoleren voor een lagere energierekening en minder CO2-uitstoot. Je bent dus goedkoper uit, bent goed voor het milieu én woont comfortabeler. Drie vliegen in één klap, klinkt goed toch? Met het geld dat het je oplevert kun je weer andere leuke dingen doen. En als je twee isolerende maatregelen koopt krijg je nog subsidie ook!

Geen gedoe, eenvoudig isoleren

Omdat elk huis anders is, heeft ENGIE het bespaaradvies ontwikkeld. Je krijgt er inzicht in de mogelijkheden, een indicatie van de kosten en een beeld bij de beste oplossingen voor jouw huis. De werkzaamheden worden uitgevoerd door experts. Zij begeleiden jou en je kunt ze alles vragen. Isoleren in 2017 is eenvoudig en kan zonder gedoe!