Menumenuclose

Samenwerking ENGIE met Zonnepanelen Delen

Door , op maandag

Crowdfundingplatform Zonnepanelen Delen en energieleverancier ENGIE zijn een samenwerking gestart waarbij geïnteresseerden kunnen investeren in zonne-energieprojecten. Op deze manier biedt ENGIE klanten nu de mogelijkheid om te investeren in zonne-energie. Een goed alternatief wanneer zonnepanelen op een eigen woning bijvoorbeeld niet mogelijk zijn.

Het eerste zonne-energieproject waarbij ENGIE en Zonnepanelen Delen de handen in één hebben geslagen, was binnen enkele uren ‘uitverkocht’. Boudewijn Boeve van ENGIE: “Dit geeft aan dat er grote belangstelling is voor het investeren in zonne-energie. ENGIE biedt klanten graag de mogelijkheid om ook zelf te investeren in groene energie. De samenwerking met Zonnepanelen Delen past hier dan ook naadloos bij.”

“Ik ben ervan overtuigd dat ENGIE een belangrijke bijdrage kan leveren aan onze missie om zonne-energie op eenvoudige wijze voor iedereen bereikbaar te maken“, aldus Sven Pluut van ZonnepanelenDelen. “Er zijn nog zo ontzettend veel daken en braakliggende terreinen waar zonnepanelen op moeten komen en voor het maatschappelijk draagvlak is het belangrijk dat iedereen hiervan mee kan profiteren. En met ENGIE als samenwerkingspartner zijn we ervan overtuigd dat we nog sneller meters kunnen maken”.

Zonnepanelen Delen en ENGIE kijken samen al weer vooruit naar nieuwe projecten. Een samenwerking met veel nieuwe energie.