Menumenuclose

Over drie jaar geen CV-ketel meer?

Door , op woensdag

Het is 2021 en uw CV-ketel is aan vervanging toe. Koopt u dan weer een traditionele CV-ketel of kiest u voor een duurzame warmtepomp? ENGIE gaat graag met u aan de slag.

Samen met andere energieleveranciers, milieuorganisaties en de installatiebranche streeft ENGIE naar duurzamere verwarming van woningen. Op woensdag 28 maart 2018 is daarvoor een manifest aangeboden voor het Nationaal Energie Akkoord. Hierin roepen de energieleveranciers, milieuorganisaties en de installatiebranche op dat woningeigenaren vanaf 2021 hun CV-ketel alleen nog kunnen vervangen door een duurzame manier van verwarming, zoals een (hybride) warmtepomp. Als lid van branchevereniging Energie Nederland is ENGIE één van de ondertekenaars.

Hoe werkt een warmtepomp en wat zijn de voordelen?

Een warmtepomp verwarmt op een efficiënte manier uw woning. U kunt kiezen voor een volledig elektrische warmtepomp, of een hybride. In deze video vertellen wij u alles over de hybride warmtepomp. Liever informatie op papier? Download dan ons gratis Warmtepomp Magazine.

Is uw woning geschikt? 

Wij kijken graag samen met u of ook uw woning geschikt is voor een warmtepomp. Dat begint met de warmtepompchecklist. Op basis van een aantal vragen, kunnen we u snel een advies op maat geven. Na het invullen van de checklist nemen wij zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend. op onze website, krijgen wij een goed beeld van de geschiktheid van uw woning voor een warmtepomp. Wij nemen dan zo snel mogelijk en geheel vrijblijvend contact met u op om u hier persoonlijk over te adviseren.