Menumenuclose

Realtime inzicht in uw energieverbruik

ENGIE's Slimme Meter Dongle

Ook grip op uw energiekosten? Met de Slimme Meter Dongle krijgt u eenvoudig inzicht in uw energieverbruik. En niet alleen wat u de vorige dag heeft verbruikt, maar ook het verbruik op dit moment. Kortom, realtime inzicht. Zo kunt u direct bijsturen. 

Ontvang tijdelijk een gratis dongle!

Wilt u de Slimme Meter Dongle gratis testen? En meer grip hebben op uw energieverbruik en -kosten? Doe dan mee met onze pilot. Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal dongles beschikbaar. 

ik wil grip op mijn verbruik

Slimme Meter Dongle ENGIE

Wilt u de Slimme Meter Dongle ook gratis testen?

Voordat wij de Slimme Meter Dongle voor al onze klanten beschikbaar stellen, starten wij met een korte testfase: een pilot. Met deze pilot willen wij ontdekken hoe de gebruikers de dongle ervaren en wat er verbeterd kan worden. Gebruikers van de dongle zullen dan ook drie keer een korte, digitale enquête ontvangen. Omdat wij ons realiseren dat het invullen van deze enquêtes tijd kost, bieden wij de dongle in deze fase gratis aan. Lees hier alle voorwaarden. Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Wees er dan snel bij. Er zijn slechts 70 dongles beschikbaar voor de pilot.

Reserveer nu uw dongle

Realtime inzicht in 5 gemakkelijke stappen

Het installatieproces van de dongle is heel eenvoudig en in slechts 5 stappen geregeld. Het enige wat u hoeft te doen, is het koppelen van de dongle aan uw slimme meter en de ENGIE-app. Na het koppelen is de dongle meteen actief. Wanneer u de dongle aanvraagt, ontvangt u per post een uitgebreide omschrijving van het installatieproces. Gaat uw voorkeur uit naar een visuele uitleg? Bekijk dan de video. 

Veelgestelde vragen over de Slimme Meter Dongle

Hoe sluit ik de Slimme Meter Dongle aan op mijn slimme meter?

De installatie van de Slimme Meter Dongle is mislukt. Wat moet ik doen?

Wat als de Slimme Meter Dongle niet past op mijn slimme meter?

Het lampje van de Slimme Meter Dongle brandt niet. Wat is er aan de hand?

Het lampje van de Slimme Meter Dongle brandt continu. Wat is er aan de hand?

Het lukt niet om een foto te maken van de QR-code. Wat moet ik doen?

Mijn Slimme Meter Dongle maakt geen verbinding met wifi. Wat moet ik doen?

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren