Menumenuclose

Historisch verbruik bijhouden

Inzicht in uw energieverbruik met de app

Historisch verbruik inzien

Bent u op zoek naar een app om uw historisch energieverbruik in te zien? En heeft u ook een slimme meter in huis? Koppel dan de ENGIE energie app aan uw slimme meter! Zo krijgt u meer inzicht in uw verbruik en kunt u bewuster met uw energie omgaan. Lees hier wat inzicht in uw energieverbruik u oplevert!

 

App energieverbruik geeft inzicht in historisch verbruik

Als u een slimme meter heeft in huis dan is het mogelijk om hier een energieverbruiksmanager aan te koppelen om zo uw historisch verbruik in te zien. Energieverbruiksmanagers zijn er in verschillende soorten, bij ENGIE werken wij met de ENGIE energie app.

Wat kunt u met het inzicht in uw historisch verbruik?

Uw energieverbruik vergelijken met anderen

Voor iedereen die de ENGIE energie app gebruikt is het mogelijk hun eigen verbruik te vergelijken met anderen. Zo kunt u zien hoeveel u meer of minder verbruikt ten opzichte van andere huishoudens met soortgelijke woningen en van soortgelijke omvang. Dit maakt u bewust van uw huidige verbruik en geeft u inzicht zodat u kunt bijsturen.

Uw verbruik vergelijken met andere periodes

Door uw energieverbruik bij te houden in de app worden deze gegevens opgeslagen. U kunt deze gegevens over uw verbruik in de app teruglezen. Daarnaast kunt u uw verbruik ook vergelijken met voorgaande jaren. Zo kunt u zien of u meer of juist minder bent gaan gebruiken. Vanuit inzicht komst bewustzijn en van daaruit kunt u energiebesparende maatregelen treffen.

energieverbruik en termijnbedrag voorspellen met de app

Voorspellen van uw verbruik

Op basis van uw historische energieverbruik kunt u een schatting maken van uw toekomstige energieverbruik. Hiermee kunt u controleren of uw huidige termijnbedrag te hoog of te laag staat ingesteld. Een te hoog termijnbedrag is achteraf alleen maar mooi meegenomen. Een te laag termijnbedrag kan leiden tot vervelende verrassingen en kan ervoor zorgen dat u flink moet bijbetalen.

Energieverbruik verminderen

Door in de app uw energieverbruik bij te houden krijgt u een beeld van de hoeveelheid energie die uw huishouden verbruikt. Zo wordt u zich ervan bewust hoe uw energieverbruik zich verhoudt tot andere huishoudens of voorgaande jaren. Vanuit dit bewustzijn krijgt u grip op uw energieverbruik.

mobile_friendly

Download de ENGIE-app
In de App store voor iOS of op Google Play voor Android smartphones.

live_help

Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag over de app? Bekijk de veelgestelde vragen.

warning

Probleem met de app?
Oplossingen voor vaker voorkomende problemen met de ENGIE-app.

Benieuwd geworden naar onze app? Download hem dan snel. U doet dit eenvoudig in de App Store of op Google Play.

ENGIE app

ENGIE app