Ontdek de ENGIE-app

Meer dan 30.000 klanten gebruiken hem al. En dat is niets voor niets. De ENGIE-app maakt het u makkelijk. Hierdoor houdt u energie over. Letterlijk en figuurlijk. Hij is namelijk heel plezierig in gebruik en u ziet heel eenvoudig waar u kunt besparen.

ENGIE app verbruik grafiek

24/7 inzicht in uw energie

Ja, met de ENGIE App heeft u altijd grip op uw energie. In duidelijke grafieken ziet u hoe het staat met uw verbruik, de kosten en of uw termijnbedrag nog wel bij u past. U ziet precies hoeveel u per jaar, maand en dag verbruikt. Heeft u een slimme meter? Dan ziet u het verbruik zelfs per uur. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
ENGIE app animatie

Ontdek het zelf

Benieuwd geworden naar onze app? Download hem dan snel. U doet dit eenvoudig in de App Store of op Google Play.

ENGIE app ENGIE app

Zit u nog goed met uw termijnbedragen?

Benieuwd of uw termijnbedrag nog wel bij u past? Met de app kunt u zien of uw verbruik uitkomt met wat u betaalt. Zo weet u precies waar u en toe bent en komt u bij uw jaarafrekening niet voor onplezierige verrassingen te staan.

Uw gegevens wijzigen

Ook dat kan met de app! Via de app wijzigt u uw gegevens eenvoudig in MijnENGIE. Makkelijk toch? Zo wijzigt u bijvoorbeeld in no time uw termijnbedrag, contactgegevens of geeft u snel uw verhuizing door. 

Help ons de app verbeteren

Wij vragen u ons te helpen de app steeds beter te maken! Heeft u opmerkingen of verbeterpunten voor de app? Laat het ons dan weten door feedback te geven in de app. Zo werken wij continu, samen met u, aan de energie van morgen! 

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de app? Dan vindt u het antwoord wellicht bij de veelgestelde vragen

Ook interessant3 april 2017

Gratis app levert mij jaarlijks 60 euro op

Veel apps die ik installeer op mijn telefoon, gebruik ik maar even. En ik ben niet de enige. De gemiddelde gebruikersduur Lees verder
Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren