Menumenuclose

Stroomleverancier van 100% groene stroom

Bereken uw maandbedrag

Stroomleverancier ENGIE

Als stroomleverancier in Nederland wekken wij zelf onze elektriciteit op. De opwekking van groene energie verzorgen wij met bronnen in heel Europa. Alle stroom die wij leveren is 100 procent groen. Onze elektriciteit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Benieuwd naar wat uw voordeel is als u van stroomleverancier wisselt? Maak direct een vrijblijvende berekening!

Een duurzame toekomst voor iedereen

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Wij streven naar een duurzame toekomst voor iedereen. Als stroomleverancier bieden we daarom oplossingen om zuiniger en duurzamer te leven. Dit doen we door zonneparken te plaatsen op terrein waar voorheen energiecentrales stonden. Zo hebben wij zonneparken in onder andere Zwolle, Deventer en Nijmegen! Deze zonneparken wekken jaarlijks voldoende groene stroom op voor meer dan 550 huishoudens.

Ook gas van stroomleverancier ENGIE

Naast groene stroom kunt u ook kiezen voor gas van ENGIE. Helaas kunnen we op dit moment nog niet volledig zonder gas in Nederland, daarom doen wij er alles aan om de CO2 uitstoot hiervan te compenseren. Het produceren en verbruiken van gas zorgt namelijk voor uitstoot van schadelijke stoffen, daarom planten wij bomen tijdens de ENGIE boomplantdag. Zo bestaat er al een ENGIEbos, waar meer dan 9.000 bomen zijn geplant om het klimaat te beschermen! Gas en stroom, gas of alleen stroom afnemen is bij ENGIE ook mogelijk. Benieuwd naar uw prijs voor groene stroom en gas? Maak een berekening en bereken uw voordeel!

Besparen op stroom

Als stroomleverancier leveren wij niet alleen energie, maar wij adviseren ook hoe u kunt besparen op uw stroomverbruik. Is uw woning goed geïsoleerd en zijn uw apparaten zuinig genoeg? Bekijk in ons bespaaradvies waar u op kunt besparen! Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2685+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom