Menumenuclose

Spoedaanvraag energie bij ENGIE

Een nieuwe woning: een leuke verandering, maar het zorgt tegelijkertijd voor een hoop werk. Het kan dat u hierdoor bent vergeten om op tijd een energiecontract af te sluiten. Geen probleem! Bij ENGIE kunt u gemakkelijk een spoedaanvraag voor energie doen. Ook handig voor wanneer u niet verhuisd bent, maar wel met spoed op zoek bent naar een nieuwe energieleverancier. Zo kunt u comfortabel genieten van uw (nieuwe) woning! 

Spoedaanmelding energie bij verhuizing

Door alle drukte van de verhuizing bent u vergeten om een contract af te sluiten bij een energieleverancier. Geen probleem! ENGIE zorgt ervoor dat u binnen korte tijd comfortabel kunt wonen. U hoeft alleen een spoedaanvraag energie aan ons door te geven. Hiervoor volgt u de volgende stappen:

 1. U meldt zich aan via onze website door hieronder uw energieverbruik en adres op te geven. Vergeet hierbij niet aan te geven op welke datum u de sleutel van uw nieuwe woning ontvangt.
 2. U krijgt een bevestiging van uw voorlopige aanmelding. Vervolgens vragen wij om een kopie van uw huur- of koopovereenkomst.
 3. Ontvangen wij de juiste informatie? Dan zorgen wij dat uw voorlopige aanmelding definitief wordt. U ontvangt een bevestiging van uw contract bij ENGIE.
 4. Gefeliciteerd! Uw energielevering start. Geniet comfortabel van uw (nieuwe) woning!

Gaat het niet om een verhuizing, maar heeft u wel met spoed energie nodig? Volg dan het stappenplan onder de berekentool.

Niet verhuisd, wel een spoedaanvraag

Bent u niet verhuisd, maar wel met spoed op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Wij helpen u graag om comfortabel te kunnen wonen. Het is belangrijk om te weten dat wij bij deze spoedaanvraag voor energie zónder verhuizing een waarborgsom voorwaardelijk stellen. Deze bedraagt € 200,- per aansluiting. Heeft u een gasaansluiting en een elektriciteitsaansluiting nodig? Dan bedraagt uw totale waarborgsom € 400,-. Bij een spoedaanvraag kan er afgezien worden van de 14 dagen bedenktijd.

Volg deze stappen voor een spoedaanmelding:

 1. U meldt zich telefonisch aan via onze Klantenservice (088 444 66 22, lokaal tarief).
 2. Voor de betaling van de waarborgsom ontvangt u per e-mail een factuur.
 3. Hebben wij de betaling ontvangen? Dan maken wij uw aanmelding in orde.
 4. U ontvangt een bevestiging van uw contract bij ENGIE.
 5. Onze energielevering start!

Zo makkelijk is overstappen naar ENGIE

Direct bericht per e-mail

U heeft 2 weken bedenktijd

ENGIE zegt uw huidige contract op

Online meterstanden doorgeven

Overstap geslaagd, welkom bij ENGIE

Sluit snel een energiecontract af

Sluit vandaag nog een energiecontract bij ons af door middel van een spoedaanvraag. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk energie en gas geleverd krijgt! Wilt u meer weten over een spoedaansluiting door ENGIE? Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden uw vragen graag! 

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,4
  Gemiddeld cijfer
 • 96%
  Beveelt ons aan
 • 2242+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren