Menumenuclose

Overstappen energie

Loopt uw huidige energiecontract bijna af of hebt u een contract voor onbepaalde tijd? Dan kunt u nu overstappen op duurzame energie van ENGIE. Uw overstap regelt u heel gemakkelijk. U hoeft zich enkel aan te melden voor onze energie. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw contract bij uw huidige energieleverancier wordt opgezegd en dat u snel profiteert van onze groene energie.

In 5 stappen overstappen? Energie van ENGIE!

Wilt u overstappen naar energie van ENGIE? Dat vinden wij fijn om te horen! Voor uw overstap hoeft u bijna niets te doen. Wij regelen alles voor u en zorgen er uiteraard voor dat u geen seconde zonder stroom zit. Hieronder leest u hoe overstappen naar ENGIE energie werkt.

 1. U vraagt energie aan middels onze berekening.
 2. Direct na uw aanmelding ontvang u van onze een e-mail met een bevestiging van uw aanmelding.
 3. Na maximaal 2 dagen ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw contract. Hierin vindt u tevens informatie over de levering en de start van uw termijn. Uw bedenktijd van 14 dagen gaat in.
 4. Over het opzeggen van uw oude contract hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen dit voor u. Onze levering start!
 5. Uw meterstanden vragen wij maximaal 3 dagen na start van de levering op. Met een slimme meter hoeft u uiteraard niets te doen, in dat geval ontvangen wij de standen automatisch.

Zo eenvoudig is overstappen naar ENGIE

mail_outline

Direct bericht per e-mail

date_range

U heeft 2 weken bedenktijd

assignment_returned

ENGIE zegt uw huidige contract op

dvr

Online meterstanden doorgeven

done

Welkom bij ENGIE

Wat gebeurt er na uw aanmelding bij ENGIE

Direct na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Vervolgens gaan wij uw huidige contract opzeggen. Heeft uw huidige contract nog een looptijd van drie maanden? Dan wachten wij met leveren tot het contract is afgelopen. Zo wordt een boete voorkomen. Vervolgens vragen wij om uw meterstanden door te geven, dit kan online maar ook telefonisch. Daarna is de overstap geslaagd.

Vragen over van energie overstappen?

Hebt u nog vragen over het overstappen van energieleverancier? De klantenservice staat voor u klaar om met u mee te denken en al uw vragen te beantwoorden.

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2721+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom