Menumenuclose

Bij ENGIE altijd 100% groene stroom

Onze positieve energie uit de natuur

Wilt u graag weten welke energie u in huis haalt? Kies dan voor de groene stroom van ENGIE. Onze stroom is opgewekt uit wind, zon, water of biomassa. Duurzame energiebronnen uit de natuur. Bij ENGIE kunt u kiezen van welke duurzame bron u uw stroom ontvangt. U bent altijd verzekerd van positieve energie in huis. Energie die goed is voor de wereld én voor u! Zo werken we samen aan een betere wereld. 

Zeker zijn van écht groene stroom?

Groene stroom is opgewekt in de natuur. Maar hoe weet u zeker dat u écht deze stroom echt groen is? Dat is in Nederland geregeld met Garanties van Oorsprong (GvO’s). Een GvO-certificaat garandeert de bron van de stroom én de plek waar deze is opgewekt. Dit is het enige geldige bewijs dat energie duurzaam en met natuurlijke bronnen is opgewekt. De Autoriteit Consument & Markt controleert dit. Al onze duurzame stroom is voorzien van GvO-certificaten. Zo weet u zeker dat uw stroom van ENGIE ook écht groen is! Lees meer over GvO’s in ons blog:

wanneer is stroom groen?

Goed voor het milieu én voor u

Duurzaam hoeft niet duur te zijn. Voor onze ‘gewone’ groene stroom betaalt u daarom niks extra. U bent zelfs vaak voordeliger uit dan bij veel andere energieleveranciers. Een extra reden om ook voor ENGIE’s groen te kiezen. Benieuwd naar uw voordeel? Bereken zelf uw energiekosten. U kunt ook altijd online uw vragen stellen.

 Kies ook voor positieve energie uit de natuur. Energie die goed is voor de wereld én voor uw portemonnee! Het maandbedrag dat past bij uw energieverbruik berekenen, dat doet u direct hieronder.

Oss

ENGIE's groene stroom

Iedere dag werken wij hard aan een duurzame toekomst. We investeren zelf in zon- en windparken en maken samen met onze partners duurzame energie lokaal voor u beschikbaar. Benieuwd waar wij onze groene stroom opwekken? Maak dan kennis met onze bronnen in Nederland en Europa. Wilt u liever zelf energie opwekken? Ook dan helpen wij u graag! Wij zitten namelijk boordevol energie voor u.

Groene stroom uit herleidbare bronnen 

Wij laten onze klanten graag waar onze energie is opgewekt. In ons stroometiket staat precies vermeld welke bronnen zijn gebruikt en waar uw groene stroom vandaan komt. Met ENGIE Opgewekt kiest u voor 100% zonne- of windenergie. Wilt u windenergie van om de hoek of heeft u liever zonne-energie uit uw favoriete vakantieland? U heeft volop keuze uit duurzame bronnen in Nederland en Europa.

Ook interessant26 april 2017

Wanneer is stroom groen? Wij leggen het graag uit

Groene stroom is in. En dat is niet zo gek, want het is beter voor het milieu en draagt bij aan een duurzamere wereld. Een wereld Lees verder
Ook interessant20 maart 2017

Energietransitie in de praktijk

Bij ENGIE werken we elke dag om de energie van morgen beschikbaar te maken. Dat betekent niet alleen investeren in nieuwe... Lees verder
Ook interessant19 mei 2017

Energieneutraal iets voor jou?

Jongeren, waartoe ik met veertig plus volgens hen niet meer helemaal behoor, zijn over het algemeen niet met de energietransitie bezig. Lees verder

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2685+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom