Menumenuclose

Kies voor groene energie

Bij ENGIE wekken we 100% groene energie op uit duurzame, natuurlijk herleidbare bronnen. Hierbij kan gedacht worden aan zonne-energie, energie door waterkracht of windenergie. De energie van morgen? Die maken wij vandaag al beschikbaar. Werk samen met ons aan een betere toekomst.

Een duurzame toekomst

Er bestaan twee soorten energie: groene en grijze energie. Groene energie wordt opgewekt met behulp van schone, onuitputtelijke bronnen. Grijze energie wordt daarentegen opgewekt door aardolie, aardgas of steenkool te verbranden. Dit verbrandingsproces is schadelijk voor het milieu: hierbij komt namelijk kooldioxide (CO2) vrij. De brandstoffen waarmee grijze energie wordt opgewekt, ook wel fossiele brandstoffen genoemd, raken langzaam maar zeker op. Hoog tijd dus om de overstap te maken naar een duurzame vorm van energie! Gelooft u ook in een schonere toekomst? Kies dan voor een milieuvriendelijke manier om energie op te wekken: kies voor groen!

Samen kiezen voor groen

Bij ENGIE kiezen we voor groene energie: wij geloven in de toekomst! Bij het opwekken van energie maken we uitsluitend gebruik van duurzame, natuurlijk herleidbare bronnen. Zonne-energie bezorgd ons zowel letterlijk als figuurlijk een warm gevoel. Dit willen wij ook voor u! Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt dat u uw eigen opgewekte zonne-energie met uw dierbaren kunt delen. Deel uw energie met familie, kennissen, vrienden of buren en profiteer van al het moois dat onze natuur te bieden heeft!

Vragen over groene energie

Wilt u graag de overstap maken naar groene energie? Bij ENGIE helpen wij u graag op weg. Wij zitten boordevol met energie voor u! Doordat wij weten hoe belangrijk persoonlijke service is, zijn wij altijd bereikbaar. U kunt altijd online uw vragen stellen. Wij geven u een persoonlijk advies, zodat u de juiste keuze kunt maken. Een betere toekomst? Kies voor de groene energie van ENGIE!

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2724+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom