Menumenuclose

Goedkope energie

Wij bij ENGIE zijn voorloper in de Energietransitie. De energietransitie is een beleidsplan van de overheid om de fossiele brandstoffen volledig te vervangen voor duurzame energiebronnen. In de toekomst willen wij dat heel Nederland gebruik maakt van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen en windenergie. Al onze energie wordt al opgewekt vanuit natuurlijke bronnen. Doordat wij zelf alle energie produceren, kunt u profiteren van onze goedkope groene energie. Benieuwd hoe goedkoop? Maak hieronder direct een berekening en ontdek uw voordeel!

Onze energiebronnen

Bij ons bepaalt u zelf waar uw energie vandaan komt! Alle energie die wij opwekken is 100% groen en herleidbaar. Wij geloven in een duurzame toekomst, daarom maken we bij het opwekken van onze energie alleen gebruik van duurzame herleidbare bronnen. Door al deze duurzame energiebronnen kunnen wij u voorzien van groene, goedkope energie. Wij hebben zonneparken in onder andere Nijmegen en Zwolle waar samen ruim 7500 panelen staan. Windmolenparken in Groningen (Eemshaven en Farmsum) en in de Noordzee bij Zeebrugge. In Frankrijk staan een aantal waterkrachtcentrales, waar met behulp van het water groene stroom wordt opgewekt.

Besparen

Goedkope energie kan je op jaarbasis een hoop geld besparen. Energie besparen kan op veel verschillende manieren. Zo is goede isolatie in uw woning erg belangrijk, maar uw eigen energie opwekken door middel van zonnepanelen kan ook goedkope energie opleveren.

Ook goedkope energie?

Ook onze goedkope energie aanvragen? Wij helpen u graag! Maak een berekening of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2683+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom