Menumenuclose

Goedkoopste elektriciteit

Iedereen heeft elektriciteit nodig en niemand wil te veel betalen. Elke energieleverancier heeft voor- en nadelen, waardoor het moeilijk is om een keuze te maken. Zo trekken de fikse welkomstkortingen en cadeaus van leveranciers vaak de aandacht, terwijl de uiteindelijke maandelijkse kosten flink tegen kunnen vallen. Bent u op zoek naar de goedkoopste elektriciteit, zonder verrassingen? We vertellen u er alles over.

Groenste en goedkoopste elektriciteit bij ENGIE

Als u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, bent u helemaal op uw plek bij ENGIE. Wereldwijd is ENGIE namelijk de grootste investeerder in duurzame energie. Bij ons kiest u voor volledig herleidbare, groene stroom. Uit bronnen in Nederland en Europa. Maar liefst 72% van de Nederlandse energiemaatschappijen die groene stroom verkopen, produceert namelijk zelf geen stroom. Zij kopen hun groene stroom in bij een kleine groep producenten of bij lokale leveranciers, maar investeren er zelf niet in. Wereldwijd is ENGIE de grootste investeerder in duurzame energie. Als klant van ENGIE maakt u dus écht het verschil.

Bij ENGIE krijgt u daarom niet alleen de goedkoopste elektriciteit, maar ook de groenste. Onze groene energie is opgewekt uit natuurlijke bronnen, zoals waterkracht, biomassa, zon en wind. Hierbij is er geen of nauwelijks uitstoot van CO2 of andere schadelijke stoffen.

Bereken wat voor u de goedkoopste elektriciteit is

Overstappen naar de goedkoopste elektriciteit

Overstappen naar energie van ENGIE is heel eenvoudig. Wij hebben niet voor niets het best beoordeelde overstapproces. Daarbij beveelt 97% van onze klanten ENGIE aan. Loopt uw huidige energiecontract bijna af of heeft u een contract voor onbepaalde tijd? Stap over op de groenste en goedkoopste elektriciteit van ENGIE. U hoeft zich enkel aan te melden! Wij zeggen vervolgens uw contract bij uw huidige energieleverancier op. U profiteert snel van groene energie.

ENGIE echt de goedkoopste?

Bij ons berekent u uw maandelijkse energiekosten in slechts 1 minuut. Aan de hand van uw verbruik tonen wij u direct de goedkoopste elektriciteitskosten. Zo weet u snel wat u bij ENGIE maandelijks bespaart op uw energierekening. U kunt kiezen voor Nederlandse windenergie of zonne-energie. Zo bent u 1 tot 3 jaar verzekerd van de groenste en goedkoopste elektriciteit. Indien u liever voor onbepaalde tijd elektriciteit wilt afnemen, is het ENGIE modelcontract met een variabel tarief misschien iets voor u. Dit contract is namelijk maandelijks opzegbaar.

De energieprijzen bestaan naast de leveringskosten ook uit netbeheerkosten en overheidsheffingen. Voor uw gemak ontvangt u hiervoor één rekening en dragen wij een deel af aan uw netbeheerder en de overheid. Alle verplichte extra kosten en heffingen worden meegenomen in de berekening van uw energiekosten en zijn inzichtelijk.

Besparen op elektriciteit?

Er zijn heel veel mogelijkheden om te besparen op stroom. Met onze ENGIE Wijzer geven wij u inzicht in verschillende manieren om stroom en geld te besparen. Wilt u meer weten over elektriciteit of één van onze andere producten? U kunt altijd contact met ons opnemen via onze klantenservice.

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2685+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom