Menumenuclose

Een betrouwbare gasleverancier

Het huis verwarmen, douchen, koken, allemaal activiteiten waarbij de meeste mensen nog volop gas gebruiken. Om gas te kunnen gebruiken in uw woning, heeft u een gasleverancier nodig. Maar waar komt uw gas vandaan, hoe kunnen we het op een duurzame manier aan u leveren en wat kost gas?

Gas tarieven ENGIE bekijken

CO2-gecompenseerd gas van ENGIE

Vanaf 1 april 2019 kunt u bij ENGIE CO2-gecompenseerd gas afnemen. Nieuwe klanten van ENGIE ontvangen automatisch CO2-gecompenseerd gas. Bent u al klant van ENGIE? Dan is CO2-gecompenseerd gas voor u beschikbaar bij uw volgende verlenging.

Voor iedere klant die CO2-gecompenseerd gas afneemt investeert ENGIE in haar eigen Gold Standard cookstove project in Eritrea. Door de inzet van deze schone kooktoestellen is er tot 70% minder hout of houtskool nodig. Op deze manier dragen de cookstoves bij aan minder ontbossing, een betere luchtkwaliteit en wereldwijde CO2-reductie.

Een duurzame gasleverancier

Wij zijn voordelig én duurzaam. Oók als gasleverancier willen wij namelijk de energie van morgen vandaag al voor u beschikbaar maken. Energie die mooi is voor de wereld. Dit doen met het leveren van CO2-gecompenseerd gas. Daarbovenop planten wij bomen in Nederland en in het buitenland. Kiest u voor ENGIE als uw gasleverancier, dan doen wij namelijk een donatie aan stichting Trees for All.

Wat kost gas?

Elke gasleverancier hanteert zijn eigen tarieven. Omdat het grootste gedeelte van uw energierekening waarschijnlijk uit gas bestaat, is het handig om zorgvuldig uw energiemaatschappij te kiezen. Wij scoren al jaren als één van de voordeligste leveranciers van gas. Wanneer u uw postcode, huisnummer en uw (geschatte) verbruik invult, ziet u in de volgende stap onder het tabblad tarieven wat de gasprijs van dit moment is.

Gasleverancier én stroomleverancier

Al jaren zijn wij één van de weinige energieleveranciers waarbij u ervoor kunt kiezen om alleen gas af te nemen. Wij zijn naast gasleverancier ook een betrouwbare stroomleverancier. Bij ENGIE bepaalt u zelf of u alleen gas, alleen stroom, of gas én elektra afneemt.

Besparen op gas

Wilt u uw gasverbruik verminderen? Als uw betrouwbare gas leverancier helpen wij u ook graag te verduurzamen. Wij bieden diensten aan om uw huis zo aan te passen dat u kunt besparen op gas. Ook geven wij concrete bespaartips om uw energieverbruik te verminderen.

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2721+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom