Menumenuclose

Een betrouwbare gasleverancier

Het huis verwarmen, douchen, koken, allemaal activiteiten waarbij de meeste mensen nog volop gas gebruiken. Om gas te kunnen gebruiken in uw woning, heeft u een gasleverancier nodig. Maar waar komt uw gas vandaan, hoe kunnen we het op een duurzame manier aan u leveren en wat kost gas?

Waar komt ons gas vandaan?

Ons gas wordt, net als bijna al het gas in Nederland, geleverd vanuit het aardgas van de NAM. Als gas leverancier betalen wij voor het afgenomen gas en voor het transport naar uw woning. Ook de overheid doet nog een flinke duit in het zakje. Al deze verplichte kosten zitten in onze energieprijzen verwerkt.

Een duurzame gasleverancier

Wij zijn voordelig én duurzaam. Oók als gasleverancier willen wij namelijk de energie van morgen vandaag al voor u beschikbaar maken. Energie die mooi is voor de wereld. Dit doen wij door bomen te planten: kiest u voor ENGIE als uw gasleverancier, dan doen wij een donatie aan stichting Trees for All. Op deze manier hebben wij binnen een jaar al een compleet ENGIEbos kunnen realiseren! Ook dit jaar organiseren wij in samenwerking met Trees for All een boomplantdag. Gaat u samen met ons voor een duurzame toekomst?

Wat kost gas?

Elke gasleverancier hanteert zijn eigen tarieven. Omdat het grootste gedeelte van uw energierekening waarschijnlijk uit gas bestaat, is het handig om zorgvuldig uw energiemaatschappij te kiezen. Wij scoren al jaren als één van de voordeligste leveranciers van gas. Wanneer u uw postcode, huisnummer en uw (geschatte) verbruik invult, ziet u in de volgende stap onder het tabblad tarieven wat de gasprijs van dit moment is.

Gasleverancier én stroomleverancier

Al jaren zijn wij één van de weinige energieleveranciers waarbij u ervoor kunt kiezen om alleen gas af te nemen. Wij zijn naast gasleverancier ook een betrouwbare stroomleverancier. Bij ENGIE bepaalt u zelf of u alleen gas, alleen stroom, of gas én elektra afneemt.

Besparen op gas

Wilt u uw gasverbruik verminderen? Als uw betrouwbare gas leverancier helpen wij u ook graag te verduurzamen. Wij bieden diensten aan om uw huis zo aan te passen dat u kunt besparen op gas. Ook geven wij concrete bespaartips om uw energieverbruik te verminderen. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag omtrent uw energiezaken!

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,4
  Gemiddeld cijfer
 • 96%
  Beveelt ons aan
 • 2254+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren