Menumenuclose

Gas water licht regelen voor uw woning

Wanneer u een nieuwe woning heeft gekocht, of gaat verhuizen krijgt u te maken met een aantal zaken. Eén daarvan is het gas water licht. Het regelen van gas, water en licht lijkt een lastige opgave, maar het is iets wat binnen enkele minuten gedaan is. Start hieronder uw berekening, ontdek direct uw maandbedrag voor gas en licht, bevestig uw aanmelding en geniet van groene stroom en gas van ENGIE!

Gas en licht aanvragen, hoe werkt dat?

 1. Vul uw postcode en huisnummer, zo kunnen wij de juiste gasregio en netbeheerkosten bepalen.
 2. Vul in welke energie u gaat gebruiken. Dit kan 'stroom', 'gas' of 'stroom & gas' zijn.
 3. Vul uw (geschatte) verbruik per jaar in. Weet u uw verbruik niet? In de volgende stap kunt u een schatting maken.
 4. Start de berekening en vraag gas en licht aan!

Gas en licht laten leveren door ENGIE

Wanneer u besluit om gas en licht bij ons af te nemen, heeft u de keuze uit verschillende contracten. U kunt kiezen voor een 1- of 3-jarig energiecontract. De tarieven worden gedurende deze periode voor u vastgezet waardoor u niet te maken zult krijgen met tariefswijzigingen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.

U kunt bij ons ook kiezen voor het modelcontract. Het modelcontract is een maandelijks opzegbaar contract met variabele tarieven. De tarieven wijzigingen ieder half jaar op 1 januari en op 1 juli. Een voordeel hiervan kan zijn dat u profiteert van prijsdalingen, maar bij ons zijn de contracten voor een langere periode aanzienlijk voordeliger dan het modelcontract. Benieuwd naar welk contract het beste bij uw situatie past?

Maak een berekening

Het aanvragen van water

U bepaalt zelf van welke energieleverancier u gas en elektriciteit afneemt, maar voor water is dat niet het geval. In Nederland zijn tien waterbedrijven actief, elk met zijn eigen regio. Daarom is het alleen mogelijk om van waterbedrijf te wisselen wanneer u naar een andere regio verhuist. Bij veel waterbedrijven kunt u via internet water aanvragen.

Bekijk direct hoe u water aanvraagt

Vragen over het afnemen van gas, water en licht?

Het aanvragen van gas water licht lijkt moeilijker dan het in werkelijkheid is. Wanneer u nog vragen of hulp nodig hebt kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder met het regelen van uw energiezaken.

Zo eenvoudig is overstappen naar ENGIE

mail_outline

Direct bericht per e-mail

date_range

U heeft 2 weken bedenktijd

assignment_returned

ENGIE zegt uw huidige contract op

dvr

Online meterstanden doorgeven

done

Welkom bij ENGIE

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2724+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom