Menumenuclose

Gas en elektra van ENGIE

Onze energie is 100% groen. Het is mogelijk om bij ons gas en elektra gecombineerd af te nemen. Heeft u slechts één product nodig? Dan is dat bij ons ook geen probleem! Voor elektriciteit kunt u kiezen uit een enkeltarief en een dubbeltarief. Een enkeltarief betekent dat u één tarief betaalt per kWh voor het gebruik van elektriciteit. Bij een dubbeltarief hebt u ’s nachts en in het weekend een goedkoper tarief dan overdag.

Onze duurzame energiebronnen

Al onze klanten voorzien wij van duurzame energie. Wij hebben diverse duurzame energiebronnen waar wij elektra opwekken voor onze klanten. Zo wekken wij windenergie op met wind van de Noordzee, zonne-energie en waterenergie in binnen- en buitenland. Groene energie aanvragen van deze duurzame energiebronnen? Dat kan!

CO2 neutraal gas

Naast groene stroom leveren wij ook gas. Ook wel CO2 neutraal gas genoemd. Maar wat is dat nu precies? De productie van gas om al onze klanten te kunnen voorzien van voldoende gas, zorgt voor CO2 uitstoot. Omdat CO2 uitstoot niet goed is voor het milieu, planten wij bomen. Bomen nemen in de groeifase namelijk veel CO2 op. Zo hebben wij al een heel ENGIEbos geplant voor een beter klimaat.

Gas en elektra voor een scherp tarief

Wij bieden u gas en elektra voor een scherpe prijs. Benieuwd wat u bij ENGIE per maand betaalt voor uw energie? Nederland is onderverdeeld in 10 gasregio's. Bij ENGIE maken wij geen onderscheid tussen deze regio's. Iedere regio heeft hetzelfde voordelige gastarief. Maak direct een berekening en ontdek uw besparing! Voor meer informatie of een goed advies kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Enkel of dubbeltarief?

Heeft u een dubbele meter dan kunt u er voor kiezen om stroom af te nemen tegen een dubbel tarief. U neemt dan tussen 23:00 uur en 7:00 uur (in delen van Brabant en Limburg vanaf 21:00 uur) en in het weekend stroom af tegen het daltarief en overdag tegen het normaal tarief. Maakt u gebruik van een enkele meter, dan wordt het aantal kWh wat u verbruikt afgerekend tegen het enkeltarief. Het enkeltarief ligt tussen het normaal tarief en het daltarief in. 

Wanneer u overdag veel thuis bent, is het voordeliger om voor het enkeltarief te kiezen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor het enkeltarief wanneer u een dubbele meter heeft. Wanneer u klant bent is het mogelijk om te wisselen tussen enkeltarief en het normaal- en daltarief.

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2431+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom