Menumenuclose

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2724+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom

Energieleverancier in Rotterdam

Tot 1 januari 2004 was het niet mogelijk om zelf een energieleverancier te kiezen. Nederland was onderverdeeld in verschillende regio’s met daarin een vaste energieleverancier. Ook in Rotterdam had iedereen dezelfde energieleverancier en was het niet mogelijk voor de consument om te switchen van energieleverancier. Vanaf 2004 is dit veranderd en is iedereen vrij om te kiezen waar zijn gas en stroom vandaan komen.

ENGIE is ook energieleverancier in Rotterdam

Als inwoner van Rotterdam is daarom mogelijk om te kiezen voor groene stroom en gas van ENGIE. Bij ENGIE wekken wij zelf onze groene energie op. Wij hebben velden met zonnepanelen in Nederland en Italië voor de opwekking van zonne-energie, waterkrachtcentrales in de Franse Alpen en een windmolenpark op de Noordzee voor windenergie.

Het energiecontract dat bij u past

Bent u niet tevreden over uw huidige contract bij uw huidige energieleverancier in Rotterdam? Kies bij ENGIE het contract dat bij u past! Zo is er de mogelijkheid om voor een 1 of 3 jarig contract te kiezen met vaste voordelige tarieven, maar het is ook mogelijk om voor een maandelijks opzegbaar energiecontract te kiezen met variabele tarieven.

Overstappen naar ENGIE

Bent u van plan om over te stappen naar een andere energieleverancier in Rotterdam? ENGIE regelt de volledige overstap. Wij zorgen ervoor dat uw huidige energiecontract wordt opgezegd en nemen de levering vanaf dat moment over. Wij leveren bij u in Rotterdam of elders in Nederland. Benieuwd naar uw voordeel bij ENGIE? Maak een berekening en kies het contract dat het best bij u past.

Maak een berekening

Besparen op uw energiekosten

Energie besparen kan op heel veel verschillende manieren. Denk hierbij aan het volledig isoleren van uw woning, het zelf opwekken van groene stroom of het plaatsen van een warmtepomp om het gas verbruik te verminderen. Met de ENGIE Wijzer krijgt u een advies op maat, zo ziet u direct waarop u kunt besparen.

ENGIE Wijzer

Vragen over ENGIE

Heeft u vragen over energie van ENGIE? Neem dan gerust contact op via onze klantenservice. De klantenservice staat altijd voor u klaar om u te helpen bij uw energiezaken.

Zo eenvoudig is overstappen naar ENGIE

mail_outline

Direct bericht per e-mail

date_range

U heeft 2 weken bedenktijd

assignment_returned

ENGIE zegt uw huidige contract op

dvr

Online meterstanden doorgeven

done

Welkom bij ENGIE