Menumenuclose

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2721+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom

Dé energieleverancier van Amsterdam

De energieleverancier van Amsterdam is lange tijd dezelfde geweest. Vroeger was er maar een vaste aanbieder omdat dat regionaal was vastgelegd. Maar waar voorheen slechts één leverancier de baas was, is dat tegenwoordig wel anders. Elk energiebedrijf in Nederland kan namelijk energie leveren in Amsterdam. Als hedendaagse Amsterdammer bepaalt u dus zelf welke energieleverancier het beste bij u past!

Nooit zonder energie bij een overstap

Voor het vinden van de energieleverancier die bij u past is het niet alleen belangrijk dat er een scherpe prijs wordt gehanteerd. U wilt ook vriendelijk geholpen worden als u een vraag heeft. Het draait tenslotte niet alleen om de goedkoopste energieleverancier van Amsterdam, maar ook om service en gebruiksgemak wanneer u overstappen van energieleverancier overweegt. Bij ons komt u 100% zeker nooit zonder energie te zitten. Uw oude contract bij de andere leverancier wordt door ons opgezegd en uw nieuwe energiecontract gaat in zodra het huidig contract stopt.

Zo eenvoudig is overstappen naar ENGIE

mail_outline

Direct bericht per e-mail

date_range

U heeft 2 weken bedenktijd

assignment_returned

ENGIE zegt uw huidige contract op

dvr

Online meterstanden doorgeven

done

Welkom bij ENGIE

Wat doet een energieleverancier?

De energieleverancier zorgt voor de levering van stroom en gas naar uw woning in Amsterdam. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de transportnetten van regionale netbeheerders. U kiest zelf wie uw energieleverancier is. U kunt één leverancier voor gas en elektriciteit hebben, maar dit mogen ook twee aparte bedrijven zijn: een stroomleverancier en een gasleverancier. De keuze is aan u! De netbeheerder kunt u helaas niet zelf kiezen. Anders dan energieleveranciers zijn netbeheerders namelijk wel regiogebonden.

Energieleverancier waar u zelf de bron kiest

Bij ENGIE bepaalt u zelf de energiebron waarmee uw energie wordt opgewekt. Kies bijvoorbeeld een energiebron vlakbij Amsterdam! We bieden onder andere windenergie, zonne-energie en waterenergie. Alles combineren kan bij ons ook. Inmiddels is ENGIE uitgegroeid tot de grootste elektriciteitsproducent van Nederland voor zowel zakelijke klanten als consumenten. Daarom verschilt bij ons de prijs van groene en grijze stroom niet, en leveren we u 100% groene stroom voor de prijs van grijs.

Energieleverancier en energieproducent

Energieleveranciers concurreren meer dan ooit tevoren, wat prijsvoordeel oplevert voor u als klant. Omdat wij al onze elektriciteit zelf opwekken, kunnen wij het u voor een aantrekkelijk tarief aanbieden. Wanneer u een energieleverancier gaat kiezen, hebt u de keuze uit verschillende contractvormen en tarieven. Wanneer u van zekerheid houdt, is een contract voor 1 of 3 jaar een goede optie. U bent gedurende de looptijd verzekerd van één voordelig tarief. Hierdoor zult u nooit te maken krijgen met tariefswijzigingen. Maak een berekening en bekijk direct wat voor u aantrekkelijk is!

Besparen op uw energiekosten

Energie besparen kan op veel manieren, maar waar begint u? Het huis isoleren, zelf energie opwekken, zonnepanelen plaatsen of slimme apparatuur installeren. Wij helpen u graag op weg. Met de ENGIE Wijzer krijgt u geheel vrijblijvend advies op maat. Binnen 2 minuten krijgt u te zien waarop u kunt besparen. Ga dus snel aan de slag!

 

ENGIE Wijzer

ENGIE app

Aan de slag met de ENGIE app

Met de ENGIE App heeft u altijd grip op uw energie. In duidelijke grafieken ziet u hoe het staat met uw verbruik, de kosten en of uw termijnbedrag nog wel bij u past. U ziet precies hoeveel u per jaar, maand en dag verbruikt. Heeft u een slimme meter? Dan ziet u het verbruik zelfs per uur. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Ontdek de app

Vragen over onze energie?

Wilt u meer weten over onze energiemaatschappij, wilt u wellicht overstappen van energieleverancier? Of hebt u andere vragen aan ENGIE? U kunt altijd online uw vragen stellen. Wij helpen u graag!